Yöneltme Yönergesi .ppt
Yöneltme: Öğrencilerin, ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerini dikkate alarak; olumlu bir benlik kavramı geliştirebilmelerine, seçeneklerden haberdar olmalarına, potansiyellerinin farkında olarak onu geliştirmeye çalışmalarına, bu doğrultuda kararlar alabilmelerine, aldıkları kararların sonuçlarını görebilmelerine ve sorumluluğunu almalarına yönelik bilimsel hizmetlerin düzenli ve sürekli bir biçimde verilmesini,
Yöneltme Yönergesi .ppt sunum dosyası ekte verilmiştir dosyayı ekten indirebilirsiniz.
Not: Arkadaşlar bu slaytlar İlköğretim Müfettişi Şefik BEŞLİ'ye ait olup Muş MEB'in Web sayfasından alınmıştır.
Anahtar Kelimeler: hazırlayıcı eğitim, hazırlayıcı eğitim .ppt, hazırlayıcı eğitim ders notları, ders notu, hazırlayıcı eğtim sınav sorusu, hazırlayıcı eğitim dersi, ilköğretim müfettişi, şefik beşli, ders notları, hazırlayıcı eğitim ders notları, hazırlayıcı eğitim, yöneltme yönergesi, yöneltme, yönerge, yöneltme yönergesi .ppt, yöneltme yönergesi slayt, yöneltme yönergesi hakkında, yöneltme yönergesi nedir, .ppt, pps, sunumları,