Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 02:00:14 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: yinede korkmuyorum seni sevmekten  (Okunma Sayısı 383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 17, 2007, 01:05:34 ÖÖ »

kaçmaya çalıştıgın gercek bir gün karşına çıkacak işte o gün kaçak yerin olmıyacak
ben senin varlıgını seviyorum,yoklugunu seviyorum sana ulaşamadıgım dakkikalarda
seni duymayı ,seni özlemeyi ,hiç görmesemde seninle olmayı seviyorum hiç korkmuyorum seni sevmekten
senin gülüşünü seviyorum her bana baktıgında gözlerinde okudugum o duyguyu gözlerindeki gözlerini seviyorum
gönlünü seviyorum özünü seviyorum senin dudaklarındaki sözlerimi seviyorum yinede korkmuyorum seni sevmekten
ben sendeki o sıcaklıgı sana olan uzaklıgı seviyorum yanaklarından akan gözyaşlarını en çokta dağınık oldugunda saçlarını beni arayan ellerini seviyorum
yanlızlıgımı seviyorum sebebi sensen ayrılıgını seviyorum en çokta yanlız kaldıgımda beni bulan gönlünü seviyorum ben en çok senin bana olan sevgini seviyorum
içimden haykırmak geliyor dünyaya sığdıramadıgım seni kalbime sığdırmak geliyor
ağlamak geliyor seni görmesem özlemek geçiyor içimden seni sevmek geçiyor
içimden sana doğru giden bin türlü yol geçiyor içimden sen mutlu olacaksan ölmek bile geçiyor
yinede korkmuyorum seni sevmekten
ben yanlızca seni seviyorum ne o muhteşem güzelligini ne kalbimdeki özelligi nede sevdiğim için değil
seni yanlızca sen oldugun için ruhun için kalbin için aklın sevgin için seviyorum seni
ben seni en çok kendim için seviyorum belkide ilk defa bencil oluşumu sana borclu oldugum için seni herşey için seviyorum ve sahip olmadıgım hiç birşey için yinede korkmuyorum seni sevmekten
her dakkika senle olmayı seviyorum gözlerimi her açtıgımda aklıma gelişini seviyorum,her geçe uyumadan önce seni sevdiğim aklıma gelince sensiz uyumayı bile seviyorum uyumadan önce seni düşününce ben seni en çok umutsuzlugumda beni buldugun için seviyorum yinede korkmuyorum seni sevmekten
ben seni bu şehirde oldugun için değil benimle aynı topraga ayak bastıgın için benimle aynı gökyüzünü paylaştıgın için seviyorum geçeleri benim yüzüme vuran ayışıgı seninde gözlerine vurdugu için seviyorum
benim kemiklerimi ısıtan yazgüneşi sanada sıcaklık veriyor diye seviyorum seni
beş bin yaşında bu dünyaya benimle aynı zamanı paylaştıgın için seviyorum ben seni benimle yaşadıgın için benden hiç gitmediğin için seviyorum beni hiç terk etmedigin için ellerini seviyorum tanrıya açıldıgında kalbini seviyorum kapıları açıldıgında ve gözlerini seviyorum her karşımda kapanıp açıldında bana baktıgında içimde yakaladıgın çoşkumu seviyorum her bana baktıgında seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum yinede korkmuyorum seni sevmekten
her kibrit çaktıgımda alevin içinde seni görmeyi seviyorum her sigara yaktıgımda dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum her bana baktıgında okadar çok seviyorumki seni sevmeyi yanlızca sen oldugun için hayatımda kendimi bile seviyorum sen olunca aklımda
kalbimi seviyorum seni seviyor diye gözlerimi seviyorum seni görüyor diye ruhumu seviyorum senin ruhuna bu kadar yakın diye
varlıgımı seviyorum sırf sana borclu oldugu için mutlulugumu seviyorum gülümsememi seviyorum seni düşününce ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca yinede korkmuyorum seni sevmekten
ben sana olan sevgimi yazan kalemimi seviyorum senin adına yazdıgım kagıdı seviyorum sana olan sevgimi benzetigi için her sevgiyi seviyorum bana seni hatırlatan herşeyi sana giden yolları seviyorum
okadar çok seviyorumki seni seni kaybetme korkusu bile içinde yanlızca sen oldugun için sana karşı duydugum bir duygu için korkumunda sebebi sen oldugun için seviyorum
YİNEDE KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN SENİ SEVİYORUM

alıntı

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
crpe diem.

« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2009, 01:20:56 ÖÖ »

bu yazının burda olduğunun farkına şimdi varıyorum Undecided

güya hepsinden haberim vardı..
(blogumda var aynısı..)

Alıntı
Beş Bin yaşında bu dünyaya benimle aynı zamanı paylaştıgın için ....
öle işte Smiley

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2009, 03:13:26 ÖS »

korkmuyorum yine ve yeniden yine korkmuyorum

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!