Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:53:46 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Yaşlı Kadının Boynuzu  (Okunma Sayısı 235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Paşa"
Yeni Üye
*
Üye No: 12461
Mesleği: Beden Eğitimi Öğretmeni

« : Mart 09, 2010, 12:52:34 ÖS »

Çin'de yaşayan Zhang Ruifang adlı yaşlı kadın, akrabalarını ve komşularını hayrete düşürdü.

Tam 101 yaşındaki kadının alnında geçtiğimiz yıl oluşan şişkinlik, zamanla büyüyüp, uzamaya başladı ve şu anda tam altı santim uzunluğunda bir boynuza dönüştü.

Altı santime ulaşan boynuzun çıkışına benzeyen yeni bir şişkinlik de, kadının alnının diğer tarafında belirmiş durumda.Yaşlı kadının bu hali ailesini şaşırtıyor ve üzüyor.

Altı çocuğundan en genci olan 60 yaşondaki Zhang Guozheng, geçtiğimiz yıl kadının alnında beliren şişkinliği pek ciddiye almadıklarını söyleyen Zhang, "Ancak zamanla bir boynuz çıkmaya başladı ve şimdi altı santim uzunluğunda" diye ekledi.

"Şimdi de alnının diğer tarafında benzer bir çıkıntı var. Büyük ihtimalle o da boynuza dönüşecek"

Doktorlar güneşe fazla maruz kalmış yaşlıların ciltlerinde kimi şişkinlik ve çıkıntılar olabileceğini söylese de, bu denli uzun bir "boynuz"un daha önce hiç görülmediğini belirtiyorlar.

Bu tür "boynuz"lar ameliyatla alınsa da, ameliyat, bunun tekrarlamasını engellemiyor.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2010, 02:23:28 ÖÖ »

Ne tür şeyler var öyle dünyada ya ...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket: Yaşlı Kadının Boynuzu yaşlı yaşlıkadın ilginçhaber ilginçyazı ilginç 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!