Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:51:00 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Yardim lütfen...  (Okunma Sayısı 400 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 20969

« : Eylül 19, 2009, 04:22:14 ÖÖ »

Konuyu nereye açacağımı bilemedim, en doğru burası gibi geldi Smiley

Okul öncesi öğretmeniyim ve puanım 58 sizce ek atamada atanma şansım nedir ve nasıl tercih yapsam daha doğru olur? Hiç beklemediğim illerden beklemediğim kadar açık var, seçmeye korkuyorum.. içinden çıkamadım Embarrassed

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2009, 04:53:55 ÖÖ »

İstediğiniz bölüme konu açabilirsiniz , ilgili arkadaşlar gerek görürseler taşırlar konunuzu... Smiley Yeterki bildiklerinizi veya sorunlarınızı paylaşmak isteyin...

Sorduğunuz sorulara cevap vermek için biraz araştırma yapmak lazım. Şu an sizin gibi birçok öğretmen adayının kafası karışmış durumda. Onun için tüm görüşleri değerlendirip , makul kararlar vermemiz lazım...

Siz bu adresi kaydedin , sık kullanılanlarınıza ve takip edin. Hem siz araştırmalarınızı paylaşın , hemde biz araştırmalarımızı paylaşalım, bu başlığa bakan arkadaşlarda cevap yazar,böylece sağlıklı kararlar vermiş olursunuz...

Acele etmeyin ama çok araştırın ve iyi düşünün...

Not1: Benim branşım olmadığından pek bilgim yok , öncelikli olarak okul öncesi öğretmenleri cevap verirseler daha iyi olur...
Not2: Aklımdan geçenleri söylemedim , çünkü burada geçen her kelime sizin tercihlerinizde etkili olacak diye düşünüyorum...Diğer yorum yazacak arkadaşlarında bunu dikkate almasını rica ediyorum....

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 20969

« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2009, 10:24:59 ÖS »

Teşekkürler yardımlarınız için...

Yeni Üye
*
Üye No: 22929
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2009, 11:00:23 ÖS »

benim puanım 34 okulöncesi hiçbirryere yerleşemedim 7 yıldır usta öğreticilik yaptım .kasımda tekrar atama olurmu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Yeni Üye
*
Üye No: 22929
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2009, 11:04:16 ÖÖ »

kimse cevap yazmadı bana puanım 36 kasımda atanırmıyım.ücretli alırlarmı .ben şimdi rahabilitasyon merkezinde çalışıyoruö 1 hafta oldu  çok yorucu.bana cavap yazan olur umarım..........atanan arkadaşlara hayırlı olsun

Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2009, 04:47:21 ÖS »

Kasımda alım olurmu bilmiyorum ama sizden yeterince alınmadı mı arkadaşım (: Kasımda almazlarsada şubata alırlar ama bence sen otur kpss ye çalış bir yandan.

Yeni Üye
*
Üye No: 24270
Mesleği: Okul Öncesi Öğretmeni

« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2009, 11:01:23 ÖS »

arkadaşım ücretli öğretmenlik yaparsanız atama şansımız çok ama çok düşük olur ve alım olmaz bu yüzden sıkın dişinizi biraz.

Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2009, 02:59:31 ÖS »

ücretli öğretmenliğe hoş bakmıyorum ama o açık alakasız kişilerle kapatılıyor bari bölüm mezunları yapsın daha mantıklı.

Yeni Üye
*
Üye No: 89272
Mesleği: Resim Öğretmeni

« Yanıtla #8 : Ağustos 18, 2010, 12:33:27 ÖS »

Merhaba edubilim com

Kardeşim 1 ağustosta kısa dönem askere gitti.Dolayısıyla da başvurusunu ben yapacağım.Ancak bu konuda hiç bir şey bilmiyorum.Şimdilik sadece taban puanlara ve illere baktım.2009 yılının iller bazındaki okul taban puanlarını inceleyerek kıyaslama yapmaya çalışıyorum.Ancak puanlar değiştiği için fikir edinmekten öteye gidemiyorum.Tercihleri rastgele mi yapıyorsunuz yoksa tercih yaparken illerin puanlarına göre mi karar veriyorsunuz?Bu puanlar tercih öncesi açıklanıyor mu?Açıklanıyorsa 2010 ağustos dönemi ilk atama için okul puanı listesine nerden ulaşabiliriz?

Askere gidenlerin ataması olursa göreve başlamaları nasıl oluyor?Kılavuzu baştan sona çok iyi okumadığım için nerede belirtmiş göremedim.Okumaya devam ediyorum ama bu konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederm.

« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2010, 12:54:12 ÖS Gönderen: skystar2 » Logged
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!