Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:50:28 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Yanıt hakkı  (Okunma Sayısı 135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 99711
Mesleği: Öğrenci

« : Kasım 02, 2010, 07:29:53 ÖS »

Alıntı
laf olsun torba dolsun diye konu açıp forumumuzu karalamaya çalıştınız ancak başarılı olamadınız. Seviyeli paylaşımlara hiç kimsenin diyeceği yok. konu şu andan itibaren kilitlenmiştir. konuyla ilgili sıkıntısı olanlar adminle irtibata geçsinler. selametle.

ya neyi karalayacağım. siz daha sildiğiniz üyelere açıklama yapmaktan acizsiniz. söz hakkı tanımadan kilitlemeye gidiyosun. sen kim olduğunu zannediyosun. benim bi sıkıntım yok. söyleyeceğimi söyledim zaten. paylaşımlarımı da herkes iyi bilir Smiley neyse..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2010, 10:01:34 ÖÖ »

uslubunuz tasvip edilecek gibi değil. Üyelere uyarı yapılıp yapılmaması konusunda ne bilginiz varki demekki silinmişsiniz ve uyarılmaya gerek duyulmamışsınız ki bilerek buraya yazıyorsunuz. burda admin ve bir çok görevli var sizi hangisi sildi bilmiyorum. Ancak şunu da ifade ederim ki asıl siz kim oluyorsunuz da bana sen kim oluyorsun deme cüretinde oluyorsunuz. seviyesiz ağız kalabalığı laflarınızı kendinize saklayın. konuyu yanıt verilmemesi konusunda kilitleme yetkisine de hatta silme yetkisine de sahip biriyim. Foruma hiç bir katkınız olmadan gereksiz polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Daha fazla uzatmadan bu polemiğe son noktayı koyuyorum. derdinizi admine iletirsiniz.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Kasım 03, 2010, 10:03:15 ÖÖ Gönderen: "DUMAN AHSEN" » Logged
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!