Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:50:13 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Yalnızlık Çaresizliğin Adı  (Okunma Sayısı 311 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eduportal
Administrator
Tam Üye
Üye No: 8
Mesleği: Öğretmen

« : Ekim 13, 2007, 04:44:09 ÖS »

Seni benim kadar seven varsa, sana benim kadar hasret kalsın
insanın insana verebileceği en ölümsüz hediyedir sevgi
unutmaki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği müddetçe insandır.
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!!! ( kalbine )...
sana olan askım,sagır bir ressamın krıstal bır yuzeye dusen gülün sesini cizdigi zaman bitecek
insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.
Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız
Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki birkerecik selamımı almamışlar birkerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine
Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azrailin gelmesini baklemezdim.
Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir.
Hayatın en güzel şeyini sana vermek isterdim. Ama seni sana verememki.
Daima gülümse; çünki dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!