Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular:
Haziran'da 10 bin öğretmen ataması yapılacak

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mart 21, 2010, 09:07:04 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  

Gönderen Konu: Website sahiplerine özel kampanya...  (Okunma Sayısı 690 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Eylül 09, 2008, 02:24:04 ÖS »

Webmasterler müjde!

Sitemizin Edu Toplist bölümüne sitenizi kaydettirerek ; sitenizi tanıtabilir , istatistikleri hakkında bilgi alabilir ve siteniz üzerinden para kazanabilirsiniz...

Sitemizin Edu Toplist bölümüne üye olduğunuz zaman size verilecek kodu sitenize yerleştirin ve siteniz üzerinden gelen her ziyaretçi için para kazanın.

Siteniz üzerinden bizi ziyarete gelen tekil ziyaretçiler için;

1-100 ziyaretçi ~ Her tekil ziyaretçi ~ 1 kuruş
100-1000 ziyaretçi ~ Her tekil ziyaretçi ~ 2 kuruş
1000 ve üzeri ziyaretçi ~ Her tekil ziyaretçi ~ 3 kuruş

Sitenizin istatistiklerini ve yolladığınız tekil ziyaretçi sayısını, sitenizi Edu Toplist bölümüne kayıt ettirdikten sonra , İstatistikler bölümünden takip edebilirsiniz...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Eylül 10, 2008, 05:08:51 ÖS Gönderen: KILIC » Logged

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...

''Dünya insanLarı içerisinde AnadoLu insanı,AnadoLu dada Erzurum insanLarı başLı başına bir âLemdir''(Senai  Demirci)
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 02:40:01 ÖS »

Ödemelerinizi , hesap bakiyeniz 20 ytl ye ulaşınca, bize bildireceğiniz hesap numaranıza yatıracağız.

Bu aktarım sırasında havale ücreti bakiyenizden düşülecektir. Eğer Ziraat Bankası hesap numaranızı bize bildirirseniz(Ziraat Bankası karttan havaleye ücret almadığı için) havale ücreti kesilmeyecektir. Yine Ziraat Bankası hesabınız olması halinde, bakiyeniz 10 ytl ye ulaşınca da , hesabınıza havale yapılmasını isteyebilirsiniz.

Havale işlemleri için irtibata geçeceğiniz e-mail adresi edubilim@gmail.com dur. Başka herhangi bir adresten gelebilecek e-postalar bize ait değildir.Sorumluluk kabul edilmez. Sizde sadece bu adresten bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ödemeler hakkında bilgi almak için , 24 saat boyunca, edubilim@gmail.com adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz...

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...

''Dünya insanLarı içerisinde AnadoLu insanı,AnadoLu dada Erzurum insanLarı başLı başına bir âLemdir''(Senai  Demirci)
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2008, 02:48:55 ÖS »

Her gün saat 00:00 (gece yarısı) da e-mail adresinize bakiyenizle ilgili bilgiler gönderilecektir. Eğer gün içerisinde bakiyenizi öğrenmek isterseniz edubilim@gmail.com adresine (Konu kısmı : Bakiyem ne kadar?  Mesaj kısmı: Kullanıcı adı : sizinkullanıcıadınız ) mail atınız.(Üye mailleri dışındaki mail adreslerine cevap yazılmayacaktır.)

Bakiyenizi yukarda verilen bilgiler doğrultusunda sizde hesaplayabilirsiniz.

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2008, 02:56:54 ÖS »

Bakiyenizi illa para olarak değerlendirmek zorunda değilsiniz. Bakiyenizdeki tutar karşılığı olarak

1. Kitapyurdu.com adresinden kitap alabilir.(Sitemizdeki kitapyurdu reklamları üzerinden gitmeniz tavsiye edilir.)
2. Avea-Turkcell-Vodafone hatlarınıza kontor yükletebilir.
3. Bize veya anlaşmalı olduğumuz sitelere , belirli ölçütler çerçevesinde reklam verebilirsiniz.(Anlaşmalı siteler daha sonra belirtilecektir.)

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2008, 03:04:58 ÖS »

www.edubilim.com olarak başvuruda bulunan siteleri değerlendirme kriterlerimizi saklı tutuyoruz. Ama aşağıda belirtilen özelliklere sahipse kabul edilme ihtimali yüksektir.

Site başvurularında dikkate alınacak kriterlerden bazıları :

1. Adult , +18 içerik barındırmamak
2. Milli ,dini ve örfi ; inançlarımıza ,adetlerimize , gelenek ve göreneklerimize saygı duymak
3. İçerisinde girenleri rahatsız edecek popup pencereler, virüs, trojan bulundurmamak.
4. Kanunlara aykırı içerik ve yayın sistemini benimsememek

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2008, 03:10:48 ÖS »

1.Sitemizle irtibata geçerken edubilim@gmail.com dışında bir adresi dikkate almayın.
2.Kampanyayla ilgili her türlü sorun , istek ve şikayetinizi bize mail yoluyla veya sitemizin forum bölümünü kullanarak bildirin.
3.Hesap bakiyeniz , ödeme yapacak seviyeye ulaşmadan hiç kimseye telefon numaranızı veya banka hesap numaranızı vermeyin.
4.Ödeme için sadece Banka hesap numaranızı ve adınızı verin , şifrenizi veya diğer kimlik bilgilerinizi kesinlikle vermeyin.

Tam Üye
Üye No: 58

« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2008, 12:15:31 ÖS »

benm bi kaç sitem var hepsini aynı kullanıcı adıyla  mı kaydettirecem acaba???

Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2008, 01:22:48 ÖS »

Hepsi için ayrı ayrı hesap oluşturabileceğiniz gibi aynı hesaba tüm sitelerinizi ekleyebilirsiniz. Öncelikle yönetici arkadaşlardan biriyle irtibata geçmenizi tavsiye ederim...Bu kampanyadan yararlanmayla ilgili tüm sorunlarınızı edubilim@gmail.com a atabilirsiniz....

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci
Gerçekler Sözlerde Değil Kalplerde Saklıdır ....

« Yanıtla #8 : Ağustos 29, 2009, 10:28:51 ÖÖ »

hmm emeğinize sağlık kolay gelsin ...

Etiket:
  Sayfa: [1]  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map I Oyunpiyatforum I Edukeyf I Edubilim İçerik Web Stats

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Çok kısa bir süre sonra sitemize
yalnızca davetiye ile üye olunabilecek...
 Hem davetiye hakkı kazanmak için hem de sitemizdeki dosyaları indirebilmek için lütfen üye olun...
Üyelik tamamen ücretsizdir, üye olmak için tıklayın