Yeni Üye
Üye No: 147393
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2011, 01:19:22 ÖS » |
|
merhaba benimde verbattim 1tb harddiskim böyle oldu disk hata veriyordu tarama düzeltme yaptim sonra biçimlendirdim yeniden içine dosya attim fakat içindeki dosyayi açmadi tıklayinca yanit vermiyor yaziyordu. pcden çikardim tekrar taktim bu sefer sadece ışık yanmaya başladi hard disk açlişmadi benim hardiskin kablosunu arkadaşimin hardiskine taktim denedim kablo onda soun olmadi onun kinide bende denedim yine çalişmadi yardim edrseniz çok minnettar olurum. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
"Paşa"
Yeni Üye
Üye No: 12461
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2011, 11:00:25 ÖS » |
|
Taşınabilir belleklerin otomatik kaydedilen yazılımlarını bilgisayarınız tanımazsa ne kadar kablo değiştirseniz de görünmez. Elektrik alır ancak bilgisayarınız yükleme programını okuyamıyorsa hiç bi işe yaramaz. bence siz bilgisayarınıza baktırın. Bazen otomatik yazılım yüklemesi yapmayabiliyor. Benim naçizane fikrim bu.. Daha ayrıntı bilen arkadaş varsa yardım eder elbet. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 115537
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2011, 04:38:16 ÖÖ » |
|
Taşınabilir belleklerin otomatik kaydedilen yazılımlarını bilgisayarınız tanımazsa ne kadar kablo değiştirseniz de görünmez. Elektrik alır ancak bilgisayarınız yükleme programını okuyamıyorsa hiç bi işe yaramaz. bence siz bilgisayarınıza baktırın. Bazen otomatik yazılım yüklemesi yapmayabiliyor. Benim naçizane fikrim bu.. Daha ayrıntı bilen arkadaş varsa yardım eder elbet.
bence de Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 147393
|
 |