Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:44:05 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Veysel Kadayıfçıoğlu  (Okunma Sayısı 622 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 17, 2007, 09:20:15 ÖS »

VBG HOLDING kendi markasını yaratarak super lux motor yat yapımına basladı..En kucugu 36 mt olan teknelerın dıs cephesi SAC VE ALIMINYUM OLUP, gerı kalan malzemeleri avrupa dan getiriliyor.Tam anlamıyla private motor yat sınıfının onculerınden olması beklenen yatların iç tasarımı unlu mımar HASAN MİNGU ye ait.VBG HOLDING yonetım kurulu baskanı Veysel Kadayıfcıoglu kendisi ile yaptıgımız soylesıde ‘ tekne yapımında en son en ileri teknolojileri kullanarak kendi markamızı yarattık.Ust gelir grubuna hitap eden teknelerımız 36 mt uzunlugunda 8 metre genişliğindedir.İç tasarımı Hasan Mingü ye ait olan teknelerimiz, her turlu detay dusunulmuş uygulanmış ve private lux yat anlayısını tam anlamıyla yaşatacaklardır.motor yatlarımız 2008 yılı yaz ayında denıze ınıcek’ dedi. Yakında satımına baslanacak olan tekneler denizcilik dunyasında buyuk hayranlıga ve şaşkınlıga neden olacak gibi gorunuyor.Ayrıca Kadayıfcıoglu denızcılık dunyasına dev projelerıyle yenı yatırımlar yapmaya devam edeceklerını belırttı..Nıtekım bır sure sonra uzunlugu 55 mt den baslayacak olan private lux motor yat yapımına baslayacaklarını soylerek roportajımızı noktaladı

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!