axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ekim 26, 2008, 05:59:27 ÖS » |
|
Bak yine hüzün dolu ellerim..bak yine yaşla dolu gözlerim...ve sen gittin................
Bak yine yağmurlar yağdı sokaklarıma,yine buğulandı yolunu beklediğim camlar.....ve sen gelmedin..........
Kabuslarım seninle tatlı rüyalarım, korkularım seninle en büyük heyecanlarım,karanlıklarım seninle en aydınlık yollarım oldu.....
Eskiden biz vardık,şimdi sadece ben oldum........ eskiden sevgimiz vardı,şimdi yok oldu............. hayallerimiz vardı rüyalarımızda birleştirdiğimiz,şimdi hepsi yalan oldu......ve sen yine gittin...........
yürüdüğüm her yolda dönüp birdaha bakmak arkama,ve seninle yaşadığım her anla birdaha yok olmak bu yolda......hayır!anlatmak imkansız sevdamı derken.......... ben geldim................ve sen gittin............
kaç sabaha daha sensiz uyanır bu gözler,kaç yolcuya daha elveda der bu yürek,kaç geceyi sensiz sabahlar,kaç kabusu daha sineye çeker.....?
evet!eskiden biz vardık......ve sen gittin........şimdi sadece ben oldum......
MİNE ERGÜN alıntı Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 878
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2008, 07:20:57 ÖS » |
|
kim yazdıysa brawoooooo Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
slm ben hacer tanışmak isteyen warmı
|
|
Yeni Üye
Üye No: 1856
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2008, 01:36:27 ÖÖ » |
|
harika olmuş... bunu eski sevgilime göndericem  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Big City Life X Ben Sizin Babanızım, Ben Ne Dersem O Olur  :D
|
|
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2008, 02:06:07 ÖÖ » |
|
eski sevgilimi  eskinin piri olmaz derler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | |