Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 03:35:55 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Vakit Tamam  (Okunma Sayısı 314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 16, 2007, 03:45:52 ÖS »

Vakit tamam seni terk ediyorum…bu incecik bir veda havasıdır

Hissettirirmiş ayrılık kendine gelmeden önce.Yavaş yavaş hissetmiştim.Sessiz ve derinden gelen bi üşüme soğuk değil.Girdi aldı kopardı gitti…..

O kadar alışılmışsın ki ; daha doğrusu o kadar inandırmışsın ki yok olmayacağına ve ben bu kadar telaşın kargaşanın arasında dinlenebildiğim tek durak olduğundan belki de bu kanıksanmışlığın.

O da bitti demek vakti geldi.Aslında bitmedi bunu biliyorum.Somutluk bitti.Soyutluğumdan eksilen tek şey somutlaştırdığım soyutluluğun.1 metre kare alan içerisinde can çekişmeler eklendi gidenlerin yitenlerin yerine.

Gözlerim kaçıyor burnum tıkanıyor kulaklarım kapanıyor.Bir tanesi su koyuverecek olsa tutamayacağım kendimi.Ve daha da batacağım ki batacak yerim mi var o da tartışılır.

Teşekkür ederim önemli değil rica ederim.

Nolcak şimdi? Ne yaptım ben ve nasıl düzelteceğim? Ki düzelmeyecek.Yazık ki bunun da farkındayım…

Elim uzandı yine klavyenin tuşlarına.Bir şey vardı beni tutan yazmamak için.Bırak atma mail vs. hiçbir şey diyen.Bırak artık bitti. Daha ne uğraşıyorsun ki diyen.Doğru da söylüyordu.

Sen bir suydun sen bir ilaçtın hoşça kal canımın içi hoşça kal

Işıkmışsın dinlemek değilmiş önemli olan.Onu da anladım.Hıristiyanların günah çıkarmaları gibi bir şey. Yap yap sonra çıkart.Azizimmişsin.Kutsalım.Kırılgan bir o kadarda güçlü.Masum bi o kadar da zalim.Temiz çok çabuk kirletilebilecek…

Korkunç bir rüya görürsün.Küçüksündür.Gecenin bir yarısı kopar çığlığın.Koşar gelir annen seni sakinleştirir öper okşar korkunu giderir.terini siler o sıcak saf öpücüğünü kondurur yanağına ve seni uyutuncaya kadar yanıbaşından bir dakika bile ayrılmaz.Ne zaman emin olursa o zmn gider uyumaya.Ya da o gördüğün korkulu rüyanın sonunda kopardığın çığlığa koşan kimse yoktur.Korkarsın.Korka korka sızarsın yatağında sırılsıklam terden…Senle sensizlik işte …

Kalacak tüm izlerin hayatımda…artık inanmasanda

Hoşça kal iki gözüm hoşça kal....(alıntıdır)

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!