Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2009, 06:29:34 ÖS » |
|
hala anlamadıysan daha dikkatli baksana ... olmuyo ya  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Technologist
Tam Üye
Üye No: 12696
Geleceğin Bill GATES'i
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2009, 03:00:30 ÖS » |
|
ödeyemedik faturayı elektrikler kesildi yine mutfağa girip,dolabı açıp kırmızı mumları yaksana  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Peyami SAFA
|
|
Tam Üye
Üye No: 88173
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2010, 05:24:46 ÖS » |
|
Sevdim, bu kaLbi önüne serdim.. KaLbimi kırdın ve sonunda sende gittin, Biliyordum acıyacaktı ama hiç bu kadar acımamıştı... Ağlamayacaktım biliyordum ama bak ağladım, Biliyordum sende yaLandın...  ««OякiηοS»» Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 89316
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2010, 07:52:18 ÖS » |
|
Yalanların bitirdi bu güzelim aşkımızı yalanların şahı Bir daha beni üzersen yersin suratının ortasına tokadı.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
"Eşitlik arayan mezara gitmeli." Alman atasözü
|
|
Yeni Üye
Üye No: 89316
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2010, 08:41:38 ÖS » |
|
Tokat gibi sözlerimi duyacağın an elbet gelecek. Tokat gibi söylediğin sözler beynime girecek, Görenler bu KADINA böyle ne olmuş diyecek, Başka biri belkide senden çok beni sevecek, Senin bu aptallığına cümle alem gülecek.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
"Eşitlik arayan mezara gitmeli." Alman atasözü
|
| |
| | | | |