Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 03:30:41 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Unutulmayan Film Replikleri  (Okunma Sayısı 8383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Yeni Üye
Üye No: 66
Mesleği: Sınıf Öğretmeni

« : Kasım 03, 2008, 10:22:06 ÖS »

kadınları çöplükten çıkarabilirsiniz ama içlerindeki çöplüğü dışarı çıkaramazsınız.

kod adı kılıçbalığı

run forrest!run!
**forrest gump

müzik burdaydı,yani içimde müziğin güzelliğide budur,bunu sizden alamazlar.hiç müzik için böyle şeyler hissetmemişmiydiniz
** the shawshank redemption

bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne hakettiginiz değil - önemli olan ne aldığınız..." **magnolia

şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir..."
** 8 mm

yaşlı olmanin en kötü yanı, bir zamanlar genç olduğunu hatırlamaktır."
** straight story

bu hayatta kesin olan birşey varsa, tarih bize birşey öğrettiyse, bu herkesi öldürebileceğindir.

the godfather

annem hayatın hep bir kutu çikolata gibi olduğunu ancak senin payına ne düşeceğini bilemeyeceğini söylerdi
forest gump

kibir kesinlikle en sevdiğim günahtır  AL PACINO
devil's advocate'den

ölmek için güzel bir gün
flatliners'dan...

kılıçla yaşayanlar kılıçla ölürler
yüzüklerin efendisi'nden...

ben değişebiliyorsam,siz değişebiliyorsanız; herkes değişebilir;bütün dünya değişebilir.
rocky

ne bakıosunuz lan hiç mi *rospu çocuğu görmediniz
küçük emrah  SmileySmileySmileySmiley

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüş Klubü"

Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Şimdi bunu anlamaya başlıyoruz...
Tyler Durden
"Fight Club - Dövüş Klubü"

Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir.
Er Joker
"Full Metal Jacket"

Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır...
Maximus
"Gladiator - Gladyatör"

Konu duygular olduğunda, büyük kahramanlar bile aptalca davranabilirler...
Sir Te
"Crouching Tiger Hidden Dragon - Kaplan ve Ejderha"

O mükemmel değil. Sen de mükemmel değilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız...
Sean
"Good Will Hunting - Can Dostum"

Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir.
John Keating
"Dead Poets Society - Ölü Ozanlar Derneği"

Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...
Lambeau
"Good Will Hunting - Can Dostum"

Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karım beni terkettiği için mi içmeye başladım hatırlamıyorum...
Ben Sanderson
"Leaving Las Vegas - Elveda Las Vegas"

Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
Jules Winnfield
"Pulp Fiction - Ucuz Roman"

Bu açıklanamaz, ama hissedersin. Hayatın boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
Morpheus
"The Matrix"

Ernest Hemingway, "Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer" demiş. Ben cümlenin ikinci yarısına katılıyorum.
William Sommerset
"Seven - Yedi"

Her zaman, gerçek bir "hiçkimse" olmaktansa, sahte bile olsa "biri" olmanın daha iyi olacağını düşünmüşümdür...
Tom Ripley
"The Talented Mr. Ripley - YetenekliBay Ripley"

En heybetli düşünceler bile çok sık duyulduğunda gülünç olurlar.
Pablo Neruda
"Il Postino - Postacı"

Kibir, benim en gözde günahımdır.
John Milton
"Şeytanın Avukatı"

Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve akşam hoşgörüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."
John Doe
"Seven - Yedi"

Küçük kız çocuğu:
- Bizi canavarlardan kurtaracak mısın?
Riddick:
- Canavar benim.
"The Chronicles Of Riddick"

Anna Scott: Can I stay for a while?
William: You can stay forever.
"Notting Hill"

Öldürmek, sigara içmeye benzemez. Onu bırakamazsın.
Catherine Tramell
"Basic Instinct -Temel İçgüdü"

Adım Maximus Decimus Merdius. Kuzey orduları kumandanı, Felix Lejyonları'nın generali,gerçek imparatorun sadık hizmetkarı, Marcus Aurelius. Katledilmiş bir erkek çocuğun babası, katledilmiş bir kadının
kocası ve bu hayatta ya da diğer hayatta alınacak bir öcü olan Maximus!!!
"Gladiator - Gladyatör"

Parmak gökyüzünü gösterirken sadece aptallar parmağa bakar..
"Amelie"

"Şeytanla dans edersen şeytan degişmez; seni degiştirir..."

--8mm

"Kim ne derse desin, kelimeler ve fikirler dünyayı değiştirebilir."

-- Deat Poets Society

"Bir tarladaki mor renkli çiçeklerin yanından geçip de onları farketmemek Tanrı'yı sinirlendirir."

-- The Color Purple

"Birşeye gerçekten sahip olmak istiyorsan bırak gitsin. Dolaşıp sana geri dönüyorsa, artık sonsuza dek senindir. Aksi halde, başından beri senin değilmiş zaten."

-- Indecent Proposal

"Insanlar sadece insandır. Sadece içlerinde yaşayan hayvanlar vardır."

-- U-Turn

"Hala o iki Italyan bayanın ne soylediği hakkinda fikrim yok. Doğrusunu isterseniz, bilmek de istemiyorum. Bazı şeylerin söylenmemesi daha iyidir. Söyledikleri seyin, kelimelerin ifade edemeyeceği kadar güzel ve kalbinizi sızlatacak kadar duygulu birşey olduğunu düşünmek istiyorum."

-- The Shawshank Redemption

"Aşk bir mayın tarlası gibidir; bir adım atar ve parçalara dağılırsınız. Kendinizi toparlar sonra aptalca bir adım daha atarsınız. Sanırım bu insanın doğasında var, yalnız kalmaktansa parçalara dağılmayı tercih ediyoruz."

-- Love and Sex

"Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin."

-- Dünyayı Kurtaran Adam

"Bir kadınla 12 yıl evli kaldıktan sonra, kahvaltı masasına oturup, şekeri uzatır mısın? ... bu arada, ben boşanmak istiyorum, diyemezsin. Bu o kadar kolay degil."

-- The Apartment

"Gözlerin nefretle dolu. Bu güzel. Nefret insani canlı tutar."

-- Ben-Hur

"Herkes... Herkes cennete ulaşmak icin önce cehennemden geçmelidir."

-- Cape Fear

"Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa atlayın. Yoksa siz de onunla birlikte yuvarlanip ezilirsiniz. Sadece aptallar kayanın üzerinde durmaya çalışırlar..."

– Ran

"Eger sevdigimiz kisiler bizlerden calinmissa, onlari uzun yasatmanin yolu, onlari sevmekten asla vazgeçmemektir. Binalar yanar, insanlar ölür ama gercek ask ölümsüzdür.."

-- The Crow

"Birgün güçlü bir yağmur yağacak ve caddelerdeki tüm bu pislikleri temizleyecek"

-- Taxi Driver

"Hayatta güvendiğim sadece iki kişi var. Birisi kendim, diğeri ise sen değilsin."

-- Con Air

"Ayda 500 dolara herkesi öldürebilirim. Ama şunu unutma ki, seni öldürmek için para istemem"

-- The Last Samurai

"Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...Anlatıcı –"

Fight Club

"Zaman en iyi yazardır. Her zaman mükemmel sonu yazar."

--"Limelight"

"Tanrı'yla konuşmak mi istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok... “

--Indiana Jones

I see dead people.” (Ölü insanlar görüyorum) Cole Sear (Haley Joel Osment), The Sixth Sense (1999).

• “I'll be back.” (Geri geleceğim) Terminator (Arnold Schwarzenegger), The Terminator (1984)

• “My Preciousss...” (Kıymetlimsss...) Gollum (Andy Serkis), The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

• “It was beauty killed the beast.” (Canavarı öldüren güzellikti) Carl Denham (Robert Armstrong), King Kong (1933)

• “Hello, Clarice.” (Merhaba Clarice) Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), The Silence of The Lambs (1991)

• “Adriaaaaaaaaan!” Rocky Balboa (Sylvester Stallone), Rocky (1976)

• “You talkin' to me?” (Benle mi konuşuyorsun?) Travis Bickle (Robert De Niro), Taxi Driver (1976)

• “Mrs. Robinson, you're trying to seduce me, aren't you?” (Bayan Robinson, beni baştan çıkarmaya çalışıyorsunuz değil mi?) Benjamin Braddock (Dustin Hoffman), The Graduate (1967)

• “I'm the king of the world!” (Dünyanın kralıyım!) Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), Titanic (1997)

• “Rosebud.” Charles Foster Kane (Orson Welles), Citizen Kane (1941)(1967)

• “Guns, lots of guns” (Silah, daha çok silah) Neo (Keanu Reeves), Matrix (1999)

• “Here’s Johnny!” (İşte Johnny!) Jack Torrance (Jack Nicholson), The Shining (1980)

• “I’ll have what she’s having.” (O ne yiyorsa ben de ondan alayım) Restorandaki orta yaşlı müşteri, When Harry Met Sally (1989)

• “The first rule of Fight Club is you don't talk about Fight Club.” (Dövüş Kulübü’nün ilk kuralı; Dövüş Kulübü hakkında konuşmamaktır.) Tyler Durden (Brad Pitt), Fight Club (1999
Go ahead. Make my day.” (Devam et, günümü şenlendir.) Harry Callahan (Clint Eastwood), Sudden Impact (1983)

• “May the Force be with you.” (Güç seninle olsun.) Han Solo (Harrison Ford), Star Wars (1977)

• “Well, there's something you don't see every day.” (İşte her gün görmeyeceğiniz bir manzara.) Peter Venkman (Bill Murray), Ghostbusters (1984)

• “Bond. James Bond” James Bond (Sean Connery), Dr. No (1962)

• “Get away from her, you bitch!” (Ondan uzak dur sürtük!) Sigourney Weaver (Ripley), Aliens (1986)

• “E.T. phone home.” (E.T. ev telefon) E.T , E.T.: The Extra-Terrestrial (1982)

• “I love the smell of napalm in the morning.” (Sabahları napalm bombası kokusunu seviyorum.) Albay Kilgore (Robert Duvall), Apocalypse Now (1979)

• “Oh, behave!” (Uslu dur!) Austin Powers (Mike Myers), Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship.” (Louis, bence bu güzel bir arkadaşlığın başlangıcı.) Rick Blaine (Humphrey Bogart), Casablanca (1942)

• “I am Spartacus.” (Spartaküs benim.) Antonius (Tony Curtis) ve diğer köleler, Spartacus (1960)

• “You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?... They call it a Royale with cheese.” (Paris’te peynirli Quarter Pounder’a ne diyorlar biliyor musun? Peynirli Royale diyorlar.) Vincent Vega (John Travolta), Pulp Fiction (1994

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Kasım 04, 2008, 10:27:48 ÖS Gönderen: tegmenmy » Logged

Bir kadın erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı, o gölgede dinlenmesini bilecek kadar duygulu olmalıdır...
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2008, 10:33:27 ÖS »

ellerine sağlık hocam,,
seni tekrardan aramızda görmek bizleri mutlu etti..
devamını bekliyoruz mesajlarının Smiley

Editor
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2008, 10:40:29 ÖS »

Basta sayin ADMIN
OLMAK UZERE bu guzel sitenin guzellesmesinde elimizden ne gelirse yapmaya haziriz

AXELEON ve SAYIN ADMIN ucretsiz seviyeli ve basarili bu sitenizin daha nice yeni insanlar ile tanismasi dileğimle

ELLERİNİZE SAĞLIK

Bir kadın erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı, o gölgede dinlenmesini bilecek kadar duygulu olmalıdır...
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2008, 10:44:02 ÖS »

teşekkür ederi(z)m kardeşim

sizlerle sizler için daha güzele ulaşabilmek gayesiyle çıktık biz bu yola ve inşallah sizlerin sayesinde hedeflerimize ulaşacağız..
Eğitim camiasının içersinden biri olarak eğitime bizlerde destek olabilmek için gecemizi gündümüze kattık ve katmaya da  devam edecez..
Çünkü Eğitim Şartt...Smiley

Editor
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2008, 10:36:44 ÖS »

DURMAK YOK EĞİTİM İÇİN YAPILMIS BU SİTEYE
YAPILACAK YARDIMLARDA BENDE VARIM
BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADASLARI BEKLİYORUZ

HERSEY DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN

Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır. ( 1924 )
(Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, Cilt:II, 1952)

EDUBİLİM bu sözün hakkını verecektir!
tegmenmy daima sizle bu yolda

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!