Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 03:14:08 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Türk Telekom'dan Önemli Açıklama  (Okunma Sayısı 200 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
« : Nisan 26, 2010, 01:05:16 ÖS »

Türk Telekom kullanıcılarına önemli bir uyarıda bulundu.

Başlatılan karalama kampanyasına tepki olarak Türk Telekom tarafından kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamayı sizlere aynen aktarıyoruz...

İnternet ortamında, Türk Telekom’un “TT Sesli Mesaj” ve “11811 Bilinmeyen Numaralar” gibi ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak karalama amacı ile hazırlanmış, asılsız e-posta  mesajlarının  dolaştığı tespit edilmiştir. Türk Telekom söz konusu e-postaları kasıtlı olarak yayanlar, çeşitli sitelerinde yer verenler ile ilgili yasal süreçleri başlatmıştır.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, iletişim hizmetlerini tüm müşterilerine her yöne en avantajlı ve ucuz fiyatlarla sunmaktadır. Sadece 2009 yılında 2.5 milyar TL konsolide yatırım yapan, Türkiye’nin 81 ilinde 30 bine yakın istihdam sağlayan bir şirket olarak, ürün ve hizmetlerimiz hakkında müşterilerimizin doğru bilgilenmelerini amaçlamaktayız. Bu açıdan ürün ve hizmetlerimiz hakkında gerçekleri yansıtmayan, karalama amaçlı e-posta mesajlarına itibar edilmemesi büyük önem taşımaktadır.

Türk Telekom grubunun geniş bir yelpazede sunduğu  bireysel  ve kurumsal hizmetleri hakkında detaylı bilgiye 444 1 444 Müşteri Hizmetleri Servisi, 0 800 314 44 44 TT Sesli Mesaj Yardım Masası ve www.turktelekom.com.tr web sitesinden ulaşmak mümkündür.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: Türk Telekom'dan önemli açıklama telekom ttnet internet 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!