Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 03:10:13 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Tüm iller , ilçeler , köyler ve okullar hakkında dilediğiniz bilgiye ulaşın  (Okunma Sayısı 5336 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Eylül 05, 2009, 11:57:05 ÖS »

Tercihlerin son bulmasına ve atamaların yapılmasına sayılı günler kaldı. www.edubilim.com olarak halen tercih yapmamış ve yapacak olan arkadaşlar için bazı tavsiyelerde bulunmak istedik...

Tercihler , sizlerin hayatlarının belkide dönüm noktası olacak... Kim bilir yıllarca tercih yaptığınız okulda görev yapacaksınız. Bu yüzden yaptığınız tercihleri bilinçli yapmalısınızki , çıkabilecek sorunlarada katlanabilesiniz...

Tercihleri bilinçli yapmak için altın kural tercih yapacağınız okulu , okulun bulunduğu köyü ,ilçeyi ve ili tanımaktan geçiyor... Bu konuda sizlerin paylaşımda bulunup , sorularınıza cevap bulmanız için ilimi , ilçemi , köyümü bana sorun bölümünü açtık. Sizlerin de ilgisiyle bu bölümümüz, her dakika daha da önem kazanıyor...

1.Tercih yaparken sizlere yardımcı olacak birde program var... Başkalarının yaptığı gibi tercih robotu değil bu. Bu program illeri ,ilçeleri , köyleri görüp tanımanıza yardımcı olacak bir program... Çoğunuzunda adını bildiği bu programın adı Google Earth...İlk bakışta bir işe yaramayacağını düşünebilirsiniz ama programı kullandığınızda , tercih yapacağınız yerde önemli şekilde bilgi edineceksiniz...Aşağıdaki linkten programı indirin, kurun ve kullanın... Sorun yaşarsanız buraya yazın yardımcı oluruz..

Google Earth

2. Tercihlerde size yardımcı olacak ikinci bir yöntem ise okul listeleri.... Ekte vereceğim okul listeleri dosyasını indirebilirsiniz. Peki bu size ne avantaj sağlar?
Bu listede Türkiyede tüm okulların adresi ve telefon numaraları mevcut. Doğal olarak tercih edeceğiniz okula bir telefon ederek o okul hakkında bilgi edinmeniz mümkün... En doğru ve sağlıklı bilgiyi bu şekilde elde edebilirsiniz...

Okul listeleri ektedir, aşağı bakın....

www.edubilim.com yönetimi olarak hizmetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Dualarınızı ve yardımlarınızı eksik etmeyin. Atamaların tüm öğretmen adayları için hayırlı olması dileğiyle...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2010, 07:16:28 ÖS Gönderen: _ÇoCuKsU_mAsUmİyEt_ » Logged

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 19

« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2009, 12:58:20 ÖS »

Teşekkürler gerçekten çok güzel paylaşım:)

Yeni Üye
*
Üye No: 20891

« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2009, 11:43:58 ÖÖ »

teşekkürler Smiley

& Bilmek yeterli değildir; uygulamalıyız… İstemek yeterli değildir; yapmalıyız…
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2009, 11:45:43 ÖÖ »

Tesekkurr

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Yeni Üye
*
Üye No: 15018

« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 04:47:54 ÖS »

çok güzel bi paylaşım teşekkürler..

Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 05:14:24 ÖS »

Arkadaş Google Earth ın tam olarak ne işe yaradığını yazmamış ... Google Earth ile uydu üzerinden istediğiniz yerin görüntüsüne bakabilirsiniz. Atamalarda da tercih yapacağınız yerin , il, ilçe merkezlerine uzaklıklarına , ana yollara bağlantısı olup olmadığına , coğrafi özelliklerine bakabilirsiniz....(Buna benzer diğer özelliklere)

İnşallah faydalı olur... Tüm teşekkürlerinize teşekkürler  Wink

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Yeni Üye
*
Üye No: 38345
Mesleği: Öğretmen

« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2009, 04:16:31 ÖS »

meraba , bu forumu açmakla bizlere yardımcı oldugunuz için teşekkürler, ben de atanamayan bir sınıf öğretmeniyim ve puanım 80,697.
muş, ağrı, van, şırnak, hakkari, şanlıurfa, diyarbakır, ığdır,mardin gibi şehirlerden tercih yapacagım, puanımın yetecegi yerleri önerirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2009, 04:31:38 ÖS »

Hocam bu konuda en doğru bilgilere siz geçmiş atamaları , bölgeleri ve okulları karşılaştırarak siz ulaşabilirsiniz. Söylediğiniz iller hakkında malesef bilgim yok ama forumdaki diğer öğretmen arkadaşlar yerler hakkında görüşlerini belirtirler , ona görede tercihlerinizi belirleyebilirsiniz... Sizde bildiğiniz il , ilçe veya köyler hakkında bildiklerinizi yazarsanız başkalarıda sizin bilgilerinizden faydalanmış olur...

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 38345
Mesleği: Öğretmen

« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2009, 04:37:17 ÖS »

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam, benim hiç bi bilgim yok çünkü  atanamamış bir öğretmenim, gene de araştırdıgım yerler hakkında bi bilgye ulaşırsam burada paylaşırım, il ilçe minimum puanlarına ulaşmak istiyorum ama nasıl ulaşacagımı bilemiyorum:(

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2009, 05:06:07 ÖS »

il ve ilçerin minimum puanları yok hocam, daha doğrusu meb bunu liste olarak vermiyor. Biz bunları geçmiş atamalardaki taban puanlara bakarak öğrenebiliyoruz...

http://www.edubilim.com/forum/gecmis_atamalardaki_taban_puanlar-b705.0/  bu adreste kendi bölümünüzü seçerek öğretmenlerin bizimle paylaştığı kadarıyla taban puanları görebilirsiniz...

Birde aşağıda vereceğim linki ziyaret ederseniz sizin için çok faydalı olur ... Bir sorun yaşarsanız veya sorunuz olursa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Siz heyecan yapmayın ve acele etmeyin  Wink

http://www.edubilim.com/ana/son-haberler/2009-aralik-ayi-ogretmen-atamalari-kontenjanlar-taban-puanlar-basvuru-adresi-gecmis-atamalar.html

Yeni Üye
*
Üye No: 39975
Mesleği: Fen ve Teknoloji Öğretmeni

« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2009, 07:05:07 ÖS »

iyi akşamlar ben fen bilgisi öğretmeniyim puanım 85.445 atanamayacağımı biliorm ama yinede umudum var

CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« Yanıtla #11 : Aralık 08, 2009, 07:48:49 ÖS »

Hakkınızda Hayırlısı İnşallah Olur

YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM Kİ...
Yeni Üye
*
Üye No: 41072
Mesleği: Sosyal Bilgiler Öğretmeni

« Yanıtla #12 : Aralık 12, 2009, 11:55:35 ÖS »

iyi akşamlar ben sosyal bilgiler öğretmeniyim puanım 81,732 şırnak silopi de sözleşmeli çalışıyorum bu atamada sizce kadro gelir mi yoksa şubatı beklemeli miyim? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim Sad(

« Son Düzenleme: Aralık 13, 2009, 12:34:09 ÖÖ Gönderen: volkan198600 » Logged
Yeni Üye
*
Üye No: 16425

« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2010, 05:55:59 ÖS »

paylaşımlarınız için teşekkürler. ama linkler kırık. açılmıyor siteler.

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2010, 07:18:02 ÖS »

evt konulan linklerin hiçbiri ve ek açılmıyor bozuk dicem ama google earthı düzeltmeyi denedim olmadı bir sorun var ...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Yeni Üye
*
Üye No: 89579
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #15 : Ağustos 20, 2010, 03:50:20 ÖÖ »

ellerinize sağlık çok teşekkürler..

Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
Yokluğun yakın, varlığın uzak...

« Yanıtla #16 : Ağustos 20, 2010, 11:40:47 ÖÖ »

paylaşım için teşekkürLer Smiley bende bu program var  thumbup1

Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep,
Bir kader bu kadar mı sensiz olur,
Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
Etiket: iller  ilçeler   köyler   okullar  okul listeleri   okul listesi  kurum liste 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!