Yeni Üye
Üye No: 19
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2009, 12:58:20 ÖS » |
|
Teşekkürler gerçekten çok güzel paylaşım:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20891
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2009, 11:43:58 ÖÖ » |
|
teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
& Bilmek yeterli değildir; uygulamalıyız… İstemek yeterli değildir; yapmalıyız…
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2009, 11:45:43 ÖÖ » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15018
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 04:47:54 ÖS » |
|
çok güzel bi paylaşım teşekkürler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 05:14:24 ÖS » |
|
Arkadaş Google Earth ın tam olarak ne işe yaradığını yazmamış ... Google Earth ile uydu üzerinden istediğiniz yerin görüntüsüne bakabilirsiniz. Atamalarda da tercih yapacağınız yerin , il, ilçe merkezlerine uzaklıklarına , ana yollara bağlantısı olup olmadığına , coğrafi özelliklerine bakabilirsiniz....(Buna benzer diğer özelliklere) İnşallah faydalı olur... Tüm teşekkürlerinize teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Yeni Üye
Üye No: 38345
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2009, 04:16:31 ÖS » |
|
meraba , bu forumu açmakla bizlere yardımcı oldugunuz için teşekkürler, ben de atanamayan bir sınıf öğretmeniyim ve puanım 80,697. muş, ağrı, van, şırnak, hakkari, şanlıurfa, diyarbakır, ığdır,mardin gibi şehirlerden tercih yapacagım, puanımın yetecegi yerleri önerirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2009, 04:31:38 ÖS » |
|
Hocam bu konuda en doğru bilgilere siz geçmiş atamaları , bölgeleri ve okulları karşılaştırarak siz ulaşabilirsiniz. Söylediğiniz iller hakkında malesef bilgim yok ama forumdaki diğer öğretmen arkadaşlar yerler hakkında görüşlerini belirtirler , ona görede tercihlerinizi belirleyebilirsiniz... Sizde bildiğiniz il , ilçe veya köyler hakkında bildiklerinizi yazarsanız başkalarıda sizin bilgilerinizden faydalanmış olur... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 38345
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2009, 04:37:17 ÖS » |
|
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam, benim hiç bi bilgim yok çünkü atanamamış bir öğretmenim, gene de araştırdıgım yerler hakkında bi bilgye ulaşırsam burada paylaşırım, il ilçe minimum puanlarına ulaşmak istiyorum ama nasıl ulaşacagımı bilemiyorum:( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2009, 05:06:07 ÖS » |
|
il ve ilçerin minimum puanları yok hocam, daha doğrusu meb bunu liste olarak vermiyor. Biz bunları geçmiş atamalardaki taban puanlara bakarak öğrenebiliyoruz... http://www.edubilim.com/forum/gecmis_atamalardaki_taban_puanlar-b705.0/ bu adreste kendi bölümünüzü seçerek öğretmenlerin bizimle paylaştığı kadarıyla taban puanları görebilirsiniz... Birde aşağıda vereceğim linki ziyaret ederseniz sizin için çok faydalı olur ... Bir sorun yaşarsanız veya sorunuz olursa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Siz heyecan yapmayın ve acele etmeyin http://www.edubilim.com/ana/son-haberler/2009-aralik-ayi-ogretmen-atamalari-kontenjanlar-taban-puanlar-basvuru-adresi-gecmis-atamalar.htmlTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 39975
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2009, 07:05:07 ÖS » |
|
iyi akşamlar ben fen bilgisi öğretmeniyim puanım 85.445 atanamayacağımı biliorm ama yinede umudum var
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 08, 2009, 07:48:49 ÖS » |
|
Hakkınızda Hayırlısı İnşallah Olur Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 41072
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 12, 2009, 11:55:35 ÖS » |
|
iyi akşamlar ben sosyal bilgiler öğretmeniyim puanım 81,732 şırnak silopi de sözleşmeli çalışıyorum bu atamada sizce kadro gelir mi yoksa şubatı beklemeli miyim? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim  ( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2009, 12:34:09 ÖÖ Gönderen: volkan198600 »
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16425
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2010, 05:55:59 ÖS » |
|
paylaşımlarınız için teşekkürler. ama linkler kırık. açılmıyor siteler. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2010, 07:18:02 ÖS » |
|
evt konulan linklerin hiçbiri ve ek açılmıyor bozuk dicem ama google earthı düzeltmeyi denedim olmadı bir sorun var ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 89579
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 20, 2010, 03:50:20 ÖÖ » |
|
ellerinize sağlık çok teşekkürler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Yokluğun yakın, varlığın uzak...
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 20, 2010, 11:40:47 ÖÖ » |
|
paylaşım için teşekkürLer  bende bu program var  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep, Bir kader bu kadar mı sensiz olur, Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | |