TOMBALA
2. Sınıf Hayat Bilgisi Dersi Benim Eşsiz Yuvam Teması . Aşağıda dökümanın sadece özeti verilmiştir, bu konu ile ilgili
dosya ekte verilmiştir.TOMBALA
DERS : Hayat Bilgisi
SINIF : 2
YAKLAŞIK SÜRE : 40’+40’
TEMA : Benim Eşsiz Yuvam
TEMEL BECERİLER :
KAZANIMLAR : B.2.59. ‘Benim Eşsiz Yuvam’ temasında geçen
Kavramları yerinde ve doğru bir biçimde kullanır.
ARA DİSİPLİNLERLE
İLİŞKİLENDİRME :
MATERYALLER :
KAYNAK : Hayat Bilgisi Özel İhtisas Komisyonu
SÜREÇ
Ek 1-de bulunan kavramları sınıfınızdaki her öğrenciye bir kavram gelecek şekilde çoğaltın ve bu kavramları keserek bir torba içerisinde sınıfa getirin. Her öğrenciye torbadan bir kavram çektirin. Öğrencilere, düşünmeleri ve karttaki kavramla ilgili bildiklerini hatırlamaları için biraz süre tanıyın. Daha sonra öğrencilere çektikleri kartları birbirleriyle değiştirmelerini söyleyin. Öğrencilere yeni kartlarındaki kavramlar hakkında düşünmeleri için süre tanıyın. Kavramları açıklamalarını sağlayın.
Çalışma kağıtlarını dağıtın.
DEĞERLENDİRME
Gözlem formu ile değerlendirin.
Çalışma Kağıtları ektedir...Önemli Not: Bu belge ttkb.meb.gov.tr den alınmıştır. Edubilim olarak MEB de karışık olarak verilen bu bilgileri sizin için düzenli bir şekilde bir araya getirdik. Yukarıdaki özet konu hakkında bilgilendirme için verilmiştir. Düzenli ve tam haliyle görmek için dosyayı indirin... Dosyaların tüm hakları MEB e aittir ama bu şekilde düzenlenip biraraya getirilmesi tamamen Edubilimin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Burada verilen bilgi, belge, yazı ve dökümanlar izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kaynak belirtmek için
www.edubilim.com veya
www.edubilim.com/forum adresine alıntı yaptığınız adresten link vermeniz gerekmektedir.
Anahtar Kelimeler: tombala, tombala çalışma kağıdı, hayat bilgisi dersi tombala konusu, tombala etkinlik örneği, tombala konusunun işlenişi, tombala etklinlik örnekleri, hayat bilgisi 2. sınıf, hayat bilgisi ikinci sınıf, Benim Eşsiz Yuvam