Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 03:03:25 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: TESCİL FORMUNUN DOLDURULMASI  (Okunma Sayısı 255 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam Üye
Üye No: 58

« : Mart 25, 2009, 12:45:22 ÖÖ »

TESCİL FORMUNUN DOLDURULMASI TESCİL FORMU NASIL DOLDURULUR...

TESCİL FORMUNUN DOLDURULMASI

Açıklamalar:

a.   Tescil formları dört-nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulacaktır. 1. Nüsha      Bakanlığa gönderilecek, 2. Nüsha İl veya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, 3. Nüsha İl veya İlçe İzci Kurulunda, 4. Nüsha ise Ünitede kalacaktır.

b.   İl  veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kalacak tescil ekinde, ünite çalışma saatleri izcilerin isim listesi, yıllık çalışma programı ve çalışma yeri gibi bilgileri içeren liste olacaktır.

c.    Tescil formları Ankara'ya getirilirken ünite Lideri ve yardımcısının gördüğü tüm izci lideri yetiştirme kursları ile ilgili kurs sertifikaları da tescil formuna eklenecektir.

d.   Ünite liderinin ücret alabilmesi için tescil formunun Bakanlıkça tasdik edilmesi gerekmektedir.

1.    Ünitenin adına göre (Küçük İzci, İzci, Ergin İzci, Çevre Küçük İzci, Çevre İzci, Çevre Ergin İzci, Hava, Deniz,  arızalı çocuklar , tarım vb.) boşluğa ilgili unvan yazılacaktır.

2.    Ünite ile ilgili bilgiler açık, net ve doğru olarak yazılacak,

3.    Ünite lideri ile ilgili bilgiler açık net ve doğru olarak yazılacak,

4.    Ünite lideri ve yardımcısı bir önceki yıl ünite çalıştırmışsa belirtilecek.

5.    Tescil tarihindeki izci ve lider sayıları doğru yazılacak.

6.   Ünite geçen yılda Çalışmışsa tescil yenileme karesi işaretlenecek,Ünite yeni kurulmuşsa tescil yenileme işi boş bırakılacak.İlgili yerler ilgili şahıslar tarafından imzalanacak, mühürlenecek ve tarih atılacaktır.

7.   Ünite yeni kurulmuşsa yeni numara verilecek, çalışan üniteler ayni numaralarını alacaktır. Ünite sicil numaraları İl, İlçe İzci Kurullarınca sicil defterine işlenecektir.

8.   İlgili şahıs tarafından imzalanacak, mühürlenecek  ve tarih atılacaktır.

9.    İlgili şahıs tarafından imzalanacak mühürlenecek ve tarih atılacaktır.

10.    İlgili yer Bakanlıkça tasdik edilecek -Tasdik edilmeyen tescil formları geçersiz sayılacaktır. Tescil formların tasdik edilmek üzere, Ankara’ya Milli Eğitim Müdürlüğünden ilgili şube memuru veya İl İzci Kurulu üyesi tarafından getirilecektir. (Resmi Yazı ile) Posta ile gönderilmeyecektir.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: izcilik  izci  TESCİL FORMU  tescil formu nasıl doldurulur 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!