axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ekim 18, 2008, 12:58:34 ÖÖ » |
|
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!" daa
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2008, 01:02:48 ÖÖ » |
|
İlyas uzun süren bir Amerika yolculuğundan dönmüştü. Temel,ağabeyini havalanından aldı. Birlikte eve dönerlerken, İlyas sordu. "Yahu benim sevgili kedim Pamuk ne alemde... ona iyi baktın herhalde ben yokken. Temel:"Kedin öldü." İlyas yıkıldı birden. Tıkandı kaldı...Kendini toparladığında, söylendi: "Ne kalpsiz adamsın sen... Pamuk'u ne kadar sevdigimi bilirken ,insan öyle pat diye "öldü" der mi?" Temel "Ya ne der?" gibi baktı ağabeyine. İlyas anlattı: "Bir kötü haberi daha alıştıra alıştıra daha duygusal vermenin yolları vardır. Mesela 'Pamuk bir gün çatıya çıktı.' diyebilirdin.. 'Pamuk bir gün çatıya çıktı... İtfaiyeyi çağırdık. Geldiler ama indiremediler. Sonunda Pamuk hayatta en sevdiği işi yaparken, çatıda güvercinlerin peşinde koşarken....' falan diye bir şeyler söyleyebilirdin.. Çok mu zor boyle anlatmak, duygusuz adam..." "Kusura bakma ağabey" dedi Temel..."bir daha dikkat ederim." "Oldu." dedi İlyas.."Şimdi söyle bakalım, sen nasılsın, annemle babam nasıl?" "Şeyyyy" dedi.. "Ben iyiyim...annem de iyi...babam birgün çatıya çıktı.." Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2008, 01:03:32 ÖÖ » |
|
temel bir gun murat131 ile yoldda kalıyor yoldan gecen ferrari temele yardım etmek icin duruyor ve murat 131 ferrarinin arkasın abaglıyor ferrrarinin sahibi temele bi sorunun olursa sellek tor yap diyo yola cıktıklarında ferrariyi bi porse geçiyo tabi ferrari basıyo bu seferde ferrari porse yi geçiyo derken bunlar yarışa tutuluyo 100 200 bastıkca basıyolar o hızla polisarabasının önünden geçiyolar poli memuru merkeze bildiriyo , burda yarış yapan ferrari ve porse vardiyo memurda nolcak onlar son model araba basarlar tabi deyo
polisde odeğil komserim arkalarındada bi murat 131 de sellektor yapıp sürekli yol istiyor diyo Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 01:04:39 ÖÖ » |
|
temel ölüm döşeğinde yatıyorken zorlukla etrafındakilere : - dursun buraya mu ? - Burda baba - hatçe ? - Burda - hizur ? - Burdayum baba - kazım ? - Burdayum - O zaman tükkana kim bakayii
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 01:05:58 ÖÖ » |
|
Temel 2 arkadaşı ile tren istasyonuna gider.Beklerler beklerler İlk treni kaçırırlar.sonra ikincisini beklerken istasyonda bir restauranta yemek yemeğe girerler.Tren sesini duyunca koşarlar ama yetişemezler.Sonra aralarında anlaşıp 1 kişiyi beklemeye bırakıp diğerleri yemeğe giderler.Bir süre sonra bekleyen koşar arkadaşlarına tren gelioooo der hepsi koşar trene doğru biri atlar biner ikincisi hareket halinde yaka paça atlar biner bir tek Temel kalır ve gülmekten yerlere yatar.. istasyon bekçisi sorar -Hayırdır hemşerim onlar bindi gitti sen kaçırdın ağlancak haline neden gülüyorsun anlamadım der. Temelde.. -Yolcu bendim onlar beni uğurlamaya gelmişti der.
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2008, 01:07:47 ÖÖ » |
|
Komutan teftis sirasinda bir askere sorar: _Oglum nerelisin? _Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat patlatir ve tekrar sorar: _Oglum nerelisin? _Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat daha patlatir ve tekrar sorar: _Oglum bak iyi düsün! nerelisin? _KAHRAMANMarasliyim komutanim! Komutan: Aferin iste böyle diyerek diger askere (Temel) döner: _Oglum sen nerelisin? _Kahraman Trabzonluyum Komutanim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2008, 01:08:15 ÖÖ » |
|
temel istanbuldan trabzona gitmek için uçak bileti almış.Nihayet uçağın kalkış saati gelmiş ve temel uçağa binmiş, fakat kendi koltuğuna değilde bi öndeki koltuğa binmiş. koltuğun asıl sahibi gelince temelden kalkmasını istemiş. bizim temel inat etmiş kalmıyor. hostes gelmiş,pilot gelmiş fakat bizim temel yerine geçmiyor.. yolculardan birisi ben onu kaldırırım fakat bilet paramı geri alırım demiş. pilot adamın teklifini kabul eder ve adam temelin yanına gidip birşeyler söyler, temel hemen kalkıp yerine geçer.. herkes şaşırır.. pilot adama sorar; ne dedinizki hemen yerine geçti? adam gayet basit demiş. bu koltuk trabzona gitmez arkadaki gider dedim..... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Uzman Üye
Üye No: 11729
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2010, 01:53:53 ÖS » |
|
Gül
Cenevre Tarım Konferansı'nda katılımcıların her biri yaptıkları çalışmaları ve sonuçta gerçekleştirdikleri verim artışını anlatıyormuş. Sıra Temel'e gelince;
- Kuru fasulyeye gül aşiladuk, demiş.
- Peki, punu niye yaptınız?
- Yellenince gül kokayi... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | |