Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2009, 03:14:15 ÖS » |
|
Edubilimi Türkiyenin en büyük eğitim sitesi yapmak, günde milyonlarca kişiye yardım etmek ve sesimi duyurmak(Tüm arkadaşlarla beraber)
Soru: Bugüne kadar , yapmak isteyipte yapamadığınız en önemli şey nedir? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2009, 03:49:12 ÖS » |
|
bugüne kadar yapmak isteyipte yapamadığım herhangi bir şey olmadı..(sanırsam ) vardır belki,,aklıma gelmiyo,, aklıma gelmediğine göre "önemli" de değilmiş demekki Şu anda nerde olmak isterdiniz? ( ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2009, 03:57:18 ÖS » |
|
Erzincan , Erzincan , Erzincan Issız bir adaya düşseniz , yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu?  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2009, 04:02:22 ÖS » |
|
Bugüne kadar , yapmak isteyipte yapamadığınız en önemli şey nedir?
tam buna güzel bi cevap yazacakkken "abetül" benden önce davrandın  Şu anda nerde olmak isterdiniz? ( ) tam buna cevap yazacakkende "kılıç" bende önce davrandı. Balta, ateş, birde güneş gözlüğü Çocuk mu yoksa kariyer mi? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2009, 04:03:22 ÖS » |
|
şu erzincanda ne var bi ben bilmiyorum  ıssız bir adaya düşsem...hımm... alacağım 3 şey:1.ÇİKOLATA, 2.telefon, 3.O kendini biliyo  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2009, 04:07:41 ÖS » |
|
Sondan bir önceki mesaja cevap : Kariyer Erzincanı , Erzincan denince içi titreyen bilir... Orada yaşamakla , oralı olunmakla anlaşılmaz Erzincanın Farkı...  Soru: Passatın hayalimi , gerçek murat 131 mi ?  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2009, 04:13:01 ÖS » |
|
erzincanı, sülailem burda yokken tanısaydım belki ben de severdim  ..tamamen sevmiyorum desem de yalan olur.. gerçek murat 131  sağa sola vururken içim acımaz bitter mi? sütlü mü? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2009, 04:15:46 ÖS » |
|
gerçek murat 131  sağa sola vururken içim acımaz   bitter hemde antepfıstıklı bitter ev telefonu mu cep telefonu mu? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2009, 04:20:42 ÖS » |
|
gerçek murat 131 sağa sola vururken içim acımaz İçiniz acımaz belki ama dışınızın çok acıyacağı kesin  O arabalar varken , henüz amortisör sistemi bile yoktu Bitter ne demek bu arada , çikolotamı? Bilmediğim birşeydense sütlüyü tercih ederim...  (Dünyanın zevklerindende haberimiz yok) ev telefonu mu cep telefonu mu? ikisindende nefret ederim... Yalnızlığımı tercih edersiniz , kalabalığımı? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2009, 04:21:24 ÖS » |
|
ev telefonu.. (cepte kontur kalmadı )sahil kenarında yürüyüş mü? dağ başında piknik mi? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2009, 04:23:33 ÖS » |
|
Sahil kenarında kimse yoksa sahil kenarı , eğer başkaları varsa dağ başında piknik  Öğretmenlik mi , araşatırma görevliliğimi? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2009, 04:24:33 ÖS » |
|
araştırma görevlisi
Ferrari mi Porche mi kullanmak istersiniz? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2009, 04:30:45 ÖS » |
|
araştırma görevlisi  ( yalnız kalma ihtimalini sıfıra indirmek istiyorsun değilmi  ) Ferrari... soru sormak mı , cevap vermek mi? (başka soru gelmedi aklıma  ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 13, 2009, 04:33:46 ÖS » |
|
arkadaşlar, başlık altında yazılanlar gayet iyi güzel, ancak bu bolumde yer alan "hangisi" adlı konuya benzer bir hal aldı...
bir şey eklemek istiyorum,diğer konudan farklı olması için..soruya verdiğimiz cevapların nedenleriyle birlikte ifade edersek iyi olacak sanırım  bir şey daha farkettim..biz tek bi soru sormuyoruz..(o mu bu mu şeklinde seç birini gibilerinden soru soruyrz  ) oruç başımıza vurdu sanırım,,  kaldığımız yerden devam edelim.. sorum: hayatta vazgeçemeyeceğin 5şey nedir? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2009, 04:40:00 ÖS Gönderen: abetül »
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 13, 2009, 04:47:37 ÖS » |
|
haklısınız bende farkettim , soru formatı değişti ama ilk ben yapmadım  Hayatta vazgeçemeyeceğim 1. Edubilim 2. Edubilim 3. Edubilim 4. Edubilim 5. Edubilim Benim için daha değerli birşey yokki  soru: hayatta vazgeçemeyeceğiniz 6 şey nedir? (gerçi burada olduğunuza göre demekki birisi Edubilim ve üstteki soru tekrarlanmış oluyor ama olsun ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2009, 04:59:58 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 14, 2009, 09:31:36 ÖÖ » |
|
Hyatta vaz geçemeyeceğim 6 şey... 1. babam 2. annem 3. kardeşlerim 4. ben 5. öğrenmek 6. malum şahıs  Ağlarsanız eğer sizi ne ağlatır ? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 14, 2009, 10:38:09 ÖÖ » |
|
sevdiklerimi kaybetmek ...
en sevdiğiniz bir söz? ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 14, 2009, 12:35:49 ÖS » |
|
Sevdiğim sözlerden biri: BUGÜN, ALLAH İÇİN NE YAPTIN? Neden bu söz: biraz olsun dünyevi durumlardan sıyrılıp manevi hayatıma çeki düzen vermek istememdir..neticede ölümsüz değiliz sorum: beklemek,,ya da bekletilmek durumlarına karşı sabrınız nasıl olur? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2009, 12:46:33 ÖS Gönderen: abetül »
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 14, 2009, 12:41:15 ÖS » |
|
beklemek eğer beklediğim değecekse güzeldir beklerim.. ancak bekletilmeyi hiç sevmem.. işde o zaman pek sabırlı olmam.. ömrünüzden bir gün kaldı dendiğinde yapacağınız nedir? ( klasik soru ama ilginç cevaplar çıkar hep  ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |