Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 02:42:37 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Son zamanlarda Google'da Winrar yazıp arama yaptıysanız başınız dertte olabilir?  (Okunma Sayısı 341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Aralık 17, 2008, 04:50:19 ÖS »

Google'ın Winrar reklamında casus sorunu

Son zamanlarda Google'da Winrar yazıp arama yaptıysanız başınız dertte olabilir. Neden mi?

Google'ın Winrar reklamında casus sorunu
Yasa dışı yazılım üreten kişilerin uzun zamandır pek çok yasal kanalı kullanarak reklam yaptıkları biliniyor.
Google, gelirlerinin en büyük kısmını internet üzerinden yayınladığı reklamlardan elde ettiği komisyonlar sayesinde kazanıyor. Google'ın yıllardır titiz bir çalışmayla oluşturmuş olduğu güvenilirliği ise art niyetli kişiler tarafından bir fırsat olarak görülüp değerlendirilmeye başlamış durumda.

Eğer siz de son zamanlarda Google üzerinde Winrar yazıp arama yaptıysanız karşınıza "casus yazılım içermeyen bir Winrar" sürümünün reklamı çıkmış olabilir. Eğer siz de pek çok kullanıcı gibi bu reklama güvenip bağlantıya tıklayarak siteye gittiyseniz ve programı indirdiyseniz, bilgisayarınızın host dosyası üzerinde değişiklik yapan bir casus programın sisteminize bulaşmış olma ihtimali var.

Bu talihsiz durum ortaya çıktığından beri pek çok kişinin aklına bu yasa dışı yazılımın reklamını yayınlayan Google mı, yoksa reklama güvenip dosyayı indiren kullanıcıların mı durumdan sorumlu olduğu sorusu geliyor. Google bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti ama görünüşe göre ellerinden gelen, binlerce kullanıcının sistemini korumak için yeterli olamamış.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2008, 04:57:43 ÖS »

Winrar ı temiz bir şekilde buradan indirebilirsiniz...

Sitemizin program arşivi bölümünde tanıtımını yaptığımız winrar programının yapımcı Rarlabisimli firmadır.

Program hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için bu adrese bakabilirsiniz.

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2009, 09:05:30 ÖS »

teşekkürler bilgi için ben aramadım da indirmedim de genellikle gezginler i kullanıyodum:D ama indireceğim bişe olursada bu siteden indiriim bundan sonra Cheesy Cheesy Cheesy ...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket: winrar  google  google reklamları  winrar virüsü  google açıkları  winrar reklam 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!