axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Aralık 05, 2007, 02:11:02 ÖÖ » |
|
Sevmek inanmaktır.. Güvenmektir duygulara.. Direnmektir sevmek.. Tüm acılara direnmek..
Sevdigini kendin gibi , kendin de çok duyumsamaktır , iki ten , iki kalp , iki gönül yoktur sevgide , tek bir yürek olunur..
Sevmek paylaşmaktır , sevdiginle kalbini bölüşmektir sevmek..
Ve sevmek direnmektir , tüm acılarıyla direnmek.. Sevmek sevilmeyi haketmesini bilmektir.. Sevmek , sevgilinin baktıgı yerde , sustugu yerde olmaktır..
Sevginin oldugu yerde dışa vurur istekler.. Sevme özgürlügünü istersin , sevginin kabul edilmesini istersin , birgün gelir bu isteklerde son bulur , kendinden istersin artık , sevgiliyi daha çok sevmek istersin , hataları , kusurlarıyla sonsuz kılmak istersin sevgini...
Beklentilerin son buldugu duraktır , sevda denizinin son limanıdır..
Sevmek , sevgili için yaşamaktır , Onun eli , kolu , gözü , kalbi olmaktır. Sevmek vermektir , sevdigin için almasını bilmektir.. Güvenmektir duygulara , sevmek..
Sevdigine seni seviyorum diyebilmektir.. Okuyabilmektir gözlerdeki sözcükleri , Haykırabilmektir sevgiyi hiç bagırmadan.. Sevmek sevgiliye bir nefes yakın olmaktır
Sevmek , özveride bulunmaktır Ve Sevmek İNANMAKTIR..!
İNANMAKTIR SEVMEK..
İnanmaktır sevmek Tüm içtenliğinle Güvenmektir duygulara Sevdigine seni seviyorum diyebilmektir.. Okuyabilmektir gözlerdeki sözcükleri , Haykırabilmektir sevgiyi hiç bagırmadan.. Sevmek sevgiliye bir nefes yakın olmaktır En güzel aşk sözleriyle.. Bazı anlar vardır , haykırmak gelse de içinden , fısıltıyla söylersin '' seni seviyorum '' ları.. Seni duymayacagını bildigin sevgilerde..!
Alıntı
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |