Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:17:54 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Seviyorum seni senden habersiz  (Okunma Sayısı 514 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Tam Üye
Üye No: 152

« : Kasım 22, 2008, 11:06:27 ÖS »

Seviyorum seni senden habersiz, Hayalimde tutuyorum ellerini, Hayalimde geliyorum göz göze, Hep bende seni diyeceğin günü bekledim Ve o gün gelecek biliyorum. Hep uzaktan seyrediyorum seni. En çokta gözlerini, her yere bakıpta beni göremeyen gözlerini, oysa sevgimi anlatmak isterdim sana, nekadar büyük olduğunu, ne kadar özel olduğunu, hani havayı içine çekersin nefes alırsınya yaşamak için, hani kana kana içersin ya suyu, işte öyle birşey, yaşamak vardı seninle bu hayatı, aynı duyguları hissetmek vardı, akşamdan kalma sohbetleri uzatıp sabahlamak vardı günlerce, ama yoksun ki. Bekleyeceğim seni ömrüm yettiği kadar, son nefesimi verene kadar, hatta daha ötesinde bile bekleyeceğim, elbet bir gün geleceksin, adını koyamadığım sevdam…
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını kendimi bulduğumda anladım, herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış kendi yolumu çizdiğimde anladım, bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat okuyarak dinleyerek değil, bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım.yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,neden hiç ağlamadığını anladım.ağlayanı güldürebilmek ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş,çok acıttığında anladım.fakat hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla göz yaşını,gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.yalan söylemek değil gerçeği gizlememekmiş marifet,yüreğini elime koyduğunda anladım.sana ihtiyacım var gel diyebilmekmiş güçlü olmak,sana git dediğimde anladım.biri sana git dediğinde kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek,git dediklerinde gittiğimde anladım.sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,büyüyüp sana sımsıkı sarıldığımda anladım.özür dilemek değil affet beni diyerek haykırmak istemekmiş pişman olmak,gerçekten pişman olduğumda anladım.gurur kaybedenlerin acizlerin maskesiymiş sevgi dolu yüreklerin gururu olamazmış,yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.ölürcesine isteyen beklemez sadece umut  edermiş bir gün affedilmeyi,beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.sevgi emekmiş emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş,terk edilince anladım.

Şimdi sen yoksun hiç fark etmez ben yine aynı ben, acının şekli farklı hiç fark etmez ben yine kaybeden…

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2009, 06:37:07 ÖS »

çok güzel bir yazı teşekkürler buraya aktardığınız için .. bizimde gönlümüze hitap ettii..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: habersiz seviyorum Sen Sohbet seni seviyorum umut gözyaşı 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!