Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:08:26 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: sensiz ben nefes alamam - ferhat göçer  (Okunma Sayısı 3994 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editör Adayı
Süper Üye
Üye No: 13627
Mesleği: Sınıf Öğretmeni

« : Ocak 19, 2010, 05:41:51 ÖS »

sensiz ben nefes alamam

<a href="http://www.dailymotion.com/video/xb5eu5_ferhat-gocer-gotur-beni-gittiyin-ye_music" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.dailymotion.com/video/xb5eu5_ferhat-gocer-gotur-beni-gittiyin-ye_music</a>

Bu ask böyle bitemez.. Birakma terk etme beni, aah! Bu ask böyle bitemez, birakma terk etme beni!

Atma beni ölümlere atma beni zulümlere götür beni gittigin yereee,,

Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina yanliz kalamam.. Senin kokunu özledim hep yollarini gözledim, götür beni gittigin yere..

Askindir beni yasatan, beni hayata baglayan,.! Atma beni ölümlere atma beni zulümlere götür beni gittigin yere.. Atma beni ölümlere atma beni zulümlere götür beni gittigin yere!

Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina yanliz kalamam, senin kokunu özledim, hep yollarini gözledim götür beni gittigin yere.!

"Sensiz ben nefes alamam, buralarda inan ama inan hic ama hic duramam! , Senin kokunu özlerim, hep ama hep heeeep yollarini gözlerim, götür beni, götür beni, götür beni gittigin yere
"!

anahtar kelimeler: sensiz ben nefes alamam, götür beni gittiğin yere, sensiz ben nefes alamam şarkı sözleri, götür beni gittiğin yere şarkı sözleri, sensiz ben nefes alamam dinle, götür beni gitiğin yere dinle, sensiz ben nefes alamam klip izle, götür beni gitiğin yere klip izle, sensiz ben nefes alamam ferhat göçer, götür beni gittiğin yere ferhat göçer, ferhet göçer dinle, ferhat göçer klip izle,ferhat göçer şarkı sözleri

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editör Adayı
Süper Üye

« Yanıtla #1 : Mart 03, 2010, 08:08:19 ÖS »

Wink

Yeni Üye
*
Üye No: 14947
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #2 : Mart 03, 2010, 08:19:08 ÖS »

HER ĞECE UYUYORUM SIRF SENİ UNATBİLİYİM DİYE AMA KAHRETSİN UNTAMIYORUM DÜN YİNE UYKUDAN UYANDIM KENDİMİ DIŞARIYA ATTIM ÇÜNKÜ BOĞULIYORDUM NEFES ALMIYORDUM SANKİ YAŞAMIYORUM AMA BEDENİMSADECE RUHUM YOKMUŞ ĞİBİ SAN BENZEYEN BİİRNİ ĞÖRDÜM TAM SEN DİYE TAKİP ETTİM TAM BOYNUNA SARILACKTIM Kİ BİR BAKTIM Kİ SEN DEĞİLİDN SENİN KOKUN DEĞİLDİ ,,,ÇÜNKÜ SEN YAŞAMIYORDUN Kİ SEN OLASIN BENDE YAŞAYAN BİR ÖLÜYDÜM SADECE

Editör Adayı
Süper Üye

« Yanıtla #3 : Mart 03, 2010, 08:21:41 ÖS »

senden edebiyat öğretmeni olurmuş  dicem aama bunlar kes kopyala yapıştırdır zaten... Grin Grin Grin Grin

Yeni Üye
*
Üye No: 14947
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #4 : Mart 03, 2010, 08:26:33 ÖS »

AH CANIM BUNLARI BİR YERDEN ALMIYORUM SADECE KALBİMİN SESİNİ DİNLİYORUM HER NEKADAR MUHASEBECİ OLSAKTA BİR YANIMZ EDEBİYAT BİR YANIMZIDA ŞİİRDİR BENİM OKUDUĞUM KİTABLARI EDEBİYATÇI EMİN OLKİ ÖĞRETMELER OKUMAMIŞTIR NEKDR MESLEK İCABI OLSADA

Editör Adayı
Süper Üye

« Yanıtla #5 : Mart 03, 2010, 08:27:59 ÖS »

birşey demedik tamam kızma hemen:) sadece bir tahmindi bu:)

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!