eduportal
Administrator
Tam Üye
Üye No: 8
|
 |
« : Ekim 22, 2007, 03:33:40 ÖÖ » |
|
Bu gün belki 50.kez yırttım attım.Seni anlatmak istediğim kağıdı; bir şeyler vardı İçimde tarif edemediğim bir şey ,sanki bazı şeyler silinmişti. Ve bir şeyler filizleniyordu çok küçük bir fidan; bu fidan sanki kırılacak gibi duruyordu dokunmaya korkuyorum .
Kaç zaman oldu acaba bu perdeleri aralamayı odama hava girmeyeli kaç gün, dışarı çıkmayalı kaç zaman oldu ? bir dost’a merhaba demeyeli ben meğerse ne kadar öldürmüşüm bu yüreği dört duvara hapsetmişim daraltmışım dünyamı .
Onun güneş gibi sıcaklığını hissettiğimde her şey daha başka görünmeye başladı gözümde, bu ev bu kadar güzelmiydi,ya çiçeklerim krizantamler, gül,papatya ,sardunya ve kolanya çiçeği sizin güzelliğinizi unutmuşum o hapsolduğum dört duvar arasında, kötü bir susen yüzünden .
Açıyorum dolabımı sürekli üzerimden çıkmayan siyahlar siz söyle durun artık,Gelin benim penbelerim,mavilerim,yeşillerim,kırmızı elbisem ..İçim içime sığmıyor yüreğim taşıyor yeşil yaprakların tazeliğinde bir aşk bendeki .
Yüzündeki huzurla son buluyor dertler, acılar ve düşünceler .Gözümde çelimsiz bir insan görüntüsü değil , bütün hayatının yüz hatlarında ifade ediliş sureti sendeki... benim vurulmuşluğum o hep sendeki . Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2009, 05:30:35 ÖS » |
|
Yüzündeki huzurla son buluyor dertler, acılar ve düşünceler .Gözümde çelimsiz bir insan görüntüsü değil , bütün hayatının yüz hatlarında ifade ediliş sureti sendeki... benim vurulmuşluğum o hep sendeki .
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 11:48:56 ÖÖ » |
|
güzeldi .... teşekkürler paylaşım için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Technologist
Tam Üye
Üye No: 12696
Geleceğin Bill GATES'i
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2009, 03:29:49 ÖS » |
|
Galiba bu yazının her kelimseini damarlarımda akan kanda hissettim. Bu güzel paylaşımın için sana binlerce kez teşşekür ediyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Peyami SAFA
|
| |
| | |