Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:06:56 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Seni affetmeyi cikarttim lugatimdan  (Okunma Sayısı 204 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Süper Üye
Üye No: 13913

« : Ağustos 27, 2009, 03:55:06 ÖS »

seni affetmeyi cikarttim lugatimdan

evet çok özledim Bir bakisini bile ozledim.
Tadim yok ne kadar ugrassam da tadim yok iste.
Klavyenin hangi tusuna bassam ozlemim ciglik cigliga tutamiyorum ki kendimiharfler 'toparla bizi' diye tehditlerde ..
Susarsam biliyorum ki hic konusmayacagim.Kac mevsim gecti oysa..Kac mevsim baslarken 'bu seferkini kaldiramayacagim artik! ' dedim hepsini kaldirdim yine de.Bu mudur guc sensizken yasamak midir hayata kaldigim yerden devam etmek midir(?) Yuregimin bir tarafi yanik .Neredesin kimlerlesin yasiyor musun?.Hakliydin 'Ask degil bu coldeki salgin'.

Eger eger konusmaktan senden vazgecersem biliyorum bir daha hic konusmayacagim.Boylesi bir suskunluga ihtiyacim var belki de…Ben sustuktan sonra sen gelsen neye yarar ki!
Ruyalarimda marti nefesiyle yelkeni dolmus iskeleme yanasan kirmizi bir yelkenli varben suskunum sadece bakiyorum.'Gel gidelim' diyor. Gitmiyorum.Susmusum cunku..Bir kere susarsam konusmam bilirsin.
Baska baska insanlar vardir hayatinda sen yalniz kalmayi basaramazsin tipki bir yuregin yaninda uzun kalmayi basaramadigin gibi.Tenler tenine kazinir ruhun dayanilmaz gelir ruhlara ve sen gidersin.Senin limanin yok sevgili..Acik denizlerde gidebildigin yere kadar gidersin.Yol bitmez sen bitmezsin.Seni dusundukce hala aglayabiliyorsam ozlemim icimi yakiyorsa sevdamin ucsuzlugundandir..Ben bu sevdayi yari yolda kaldigimda elimden tutacak bir elin varligina inanarak yasamistim.Sen okyanusun bir ucundan el sallarken goremiyorum.Duymuyorum seni.Sustum. biliyorum ki hic konusmayacagim'bu seferkini kaldiramayacagim artik

Evet cok ozledim.
Bir bakisini bile ozledim.
Tadim yok ne kadar ugrassam da tadim yok iste.

git..git..git..git..yuregim kaldirmaz git..
giderken ne demistim ben sana..
seni affetmeyi cikarttim lugatimdan.

alıntıdır..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2009, 07:07:32 ÖS »

güzel şiirler paylaşım için teşekkürler...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!