Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 11:01:05 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Şans Kapıyı Kırınca  (Okunma Sayısı 508 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 10, 2007, 09:16:44 ÖS »

Tür
Komedi
Gösterim Tarihi
28 Ocak 2005
Yönetmen
Tayfun Güneyer
Senaryo
Tayfun Güneyer
Görüntü Yönetmeni
Veli Kuzlu
Müzik
Patrick Chartol , Claire Michel , Jean Michel Vallet , Sertab Erener
Yapım
2004, Türkiye , 107 dk.
Oyuncular
Ferhan Şensoy (Kuddusi-Presidente Carlos) , Asuman Dabak (Nermin) , İlkay Saran (Lezize) , Rasim Öztekin (Hose Ricardo) , Zeki Alasya (Peder Alfonso) , Ayça Tekindor (Prenses Maria) , Alev Gezer (Ebru) , Fethi Kantarcı (Ya-man) , Necmi Yapıcı (Ercan) , Sinan Çetin (Hotel Bonita Cocierge) , Doğa Rutkay (Hostes) , İpek Tuzcuoğlu (Uçak yolcusu) , Mehmet Ali Alabora (Uçak yolcusu) , Tamer Karadağlı (Pilot)

Yurdum ailesi izlenme rekorları kıran Şans Kapıyı Kırınca adlı yarışma programına katılır. Kazandıkları takdirde bir çok pahalı hediyenin sahibi olacaklardır. Bu önemli görev evin reisi olarak Kuddusi Yurdum’ a düşer.

Kuddusi’ nin eline bir kalori tablosu verilir, yapması gereken burada yazılan kalori değerlerini ezberlemektir. Çalışır,uğraşır ve en sonunda hepsini ezberler.Yarışma günü gelir ve ailecek kanalın yolunu tutarlar. Heyecanlı bir bekleyiş sarar bütün aileyi ve dualara sarılır herkes. Başarılı bir şekilde başlayan Kuddusi son maddeye gelince takılır. Ağzından yanlış cevap çıkınca da yarışmayı kaybeder. Bütün aile hayal kırıklığına uğrar. Ama onları bekleyen bir de iyi haber vardır. Teselli armağanı olarak bir haftalık tatil kazanırlar. Daha önce ismini duymadıkları bir yer olan Barbunya Adası’nda hep beraber gidecekleri bir tatille yarışmadan ayrılırlar.

Adanın yerini tam öğrenemedikleri gibi kendi kendilerine tahminlerde bulunurlar. Yakın bir yerlerde sandıkları ada, Karayib Denizi’nde Küba açıklarında bir adacıktır. Eğlenceli ve daha önce hiç yapmadıkları gibi bir tatil geçirecek olan Yurdum ailesi için filme özgü bir de dil kullanılmış. Barbunyaca…

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Yeni Üye
*
Üye No: 10256

« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2009, 09:00:04 ÖS »

tşkler duymamıştım bakalım

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!