Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Ağustos 19, 2009, 10:51:07 ÖS » |
|
Sanalkahve hakkında bilgiler , sanalkahveye üye olma , sanal kahve oyunları okey, tavla ,batak , 101 hakkında bilgiler , oyunlara giriş , soru ,sorun ,istek ,şikayet ve önerileri bu başlık altında biraraya getirilecektir.... Sizde sanalkahve.com hakkında bildiklerinizi ve görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. Yeni üyelerde bu sayede bilgi edinmiş olurlar... Anahtar Kelimeler : sanal kahve , sanalkahve , sanalkahve.com , www.sanalkahve.com , sanal kahve üye ol , sanalkahve üye ol , kayıt ol , okey, tavla, batak , 101 , admin , op , sorun, şikayet , öneri , online oyunTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2009, 05:37:18 ÖS » |
|
Sanal Kahve Oyunlarını oynayabilmek için http://www.sanalkahve.com/signup/ adresinden üye olmanız gerekmektedir... Üye olduktan sonra http://www.sanalkahve.com/login/ adresinden giriş yapabilirsiniz. Sitenin yapısı biraz karışık olduğu için aşağıda okeye direk giriş yapma adresinide vereyim. Ama önce üye olup , kullanıcı girişi yapmış olmanız lazım... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 51060
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2010, 10:33:41 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 88128
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2010, 10:27:51 ÖS » |
|
slm
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 148933
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2011, 12:49:59 ÖS » |
|
slm
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 39847
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2011, 11:24:15 ÖS » |
|
merhaba bu siteye nasıl girip oyun oynayacağız
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 171252
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2012, 09:59:52 ÖÖ » |
|
SanalKahve.Com Dolandırıcılığı Vatan Haini Asker Kaçağı Şerefsiz Tam bir Orospu Çocuğu Cengiz Üstüntaş Bu şerefsiz Vatan hainidir Asker Kaçağıdır kimlik bilgilerini yayınlıyorum öncelikle.. Cengiz Üstüntaş T.C : 67618195610 Ana Adı : Cevriye Baba Adı : Nazım İl : Yozgat İlçe : Sarıkaya D. Tarihi: 14/04/1982 Adres : Yenidoğan Mah. 183 Nolu sokak No:4 / Sarıkaya / Yozgat Bu kahpe Çocucgu millete iyi yaklaşır arkasından kuyu kazar sakın güvenmeyin birincisi bu. 2. Si Sitesinde Tanıştığı yani Sanalkahve.com Sitesinde Tanıştığı Bayanları Kamerada Çıplak Yapar ve Sorna Santaj Yapar Para ister.. 3. sü bu Kahpe Cocuğu aklınca farklı isimlerle piyasaya girer hem millete ana bacı küfür eder hem ALLAH'ın üzerine yemin eder hemde yapacağından geri kalmaz.. Bu şerefi Bozuk Asker kaçağı Terörist in Sitesine Girmeyin Takılmayın ve Bu şerefsize 1 Milyar salon aprası vereceğinize 2 bin TL verin Koskoca Site Sahibi Olun... Seni orospu çocuğu cengiz üstüntaş Sana Bu site Ders Olsun.. Götün yiyorsa Buraya Ekleyeceğim Resimdeki Mesajını silme... Silmezsen Millet Senide Tanıyacak  ) Zaten Seni tanıtmak lazım herkese çünkü tam bir orospu cocugusun... Hadi Delikanlıysan bu Mesajı Silme Onun Bunun Evladı.. Sen Kendine hackermi diyorsun amcık. Millete dost Gibi Yaklaş Sunucusuna Soksun millet Seni Sen Kişiye Çaktırmadan Sunucuya Trojen Sok Sonrada Deki 22 tane sitesini çökerttim. Sen Benim Yarrağımı bile çökertemezsin Senin Ananı bacını sülaleni Asker kaçağı olduğunu terörist Oldugunu. Ve en önemlisi Sanalkahve.Com Sitesinin Bütün Gelirlerinin Terör örgütüne gittiğini iyi biliyorum.. Senin ananı sikerim o mesajı götün yiyorsa silme.. sanalkahve.com, sanalkahve, sanalkahvem, sanalkahve dolandırıcılığı, sanalkahve okey, sanal kahve.com, sanalkahve yüzbir, sanalkahve 101, sanalkahve.com, www.sanalkahve.com, http://sanalkahve.com, http://www.sanalkahve.comTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
SanalKahve.Com Dolandırıcılığı Vatan Haini Asker Kaçağı Şerefsiz Tam bir Orospu Çocuğu Cengiz ÜstüntaşBu şerefsiz Vatan hainidir Asker Kaçağıdır kimlik bilgilerini yayınlıyorum öncelikle..Cengiz ÜstüntaşT.C : 67618195610Ana Adı : CevriyeBaba Adı : Nazımİl : Yozgatİlçe : SarıkayaD. Tarihi: 14/04/1982Adres : Yenidoğan Mah. 183 Nolu sokak No:4 / Sarıkaya / YozgatBu kahpe Çocucgu millete iyi yaklaşır arkasından kuyu kazar sakın güvenmeyin birincisi bu.2. Si Sitesinde Tanıştığı yani Sanalkahve.com Sitesinde Tanıştığı Bayanları Kamerada Çıplak Yapar ve Sorna Santaj Yapar Para ister..3. sü bu Kahpe Cocuğu aklınca farklı isimlerle piyasaya girer hem millete ana bacı küfür eder hem ALLAH'ın üzerine yemin eder hemde yapacağından geri kalmaz..Bu şerefi Bozuk Asker kaçağı Terörist in Sitesine Girmeyin Takılmayın ve Bu şerefsize 1 Milyar salon aprası vereceğinize 2 bin TL verin Koskoca Site Sahibi Olun...Seni orospu çocuğu cengiz üstüntaş Sana Bu site Ders Olsun.. Götün yiyorsa Buraya Ekleyeceğim Resimdeki Mesajını silme... Silmezsen Millet Senide Tanıyacak  ) Zaten Seni tanıtmak lazım herkese çünkü tam bir orospu cocugusun...Hadi Delikanlıysan bu Mesajı Silme Onun Bunun Evladı..Sen Kendine hackermi diyorsun amcık. Millete dost Gibi Yaklaş Sunucusuna Soksun millet Seni Sen Kişiye Çaktırmadan Sunucuya Trojen Sok Sonrada Deki 22 tane sitesini çökerttim. Sen Benim Yarrağımı bile çökertemezsin Senin Ananı bacını sülaleni Asker kaçağı olduğunu terörist Oldugunu. Ve en önemlisi Sanalkahve.Com Sitesinin Bütün Gelirlerinin Terör örgütüne gittiğini iyi biliyorum.. Senin ananı sikerim o mesajı götün yiyorsa silme..sanalkahve.com, sanalkahve, sanalkahvem, sanalkahve dolandırıcılığı, sanalkahve okey, sanal kahve.com, sanalkahve yüzbir, sanalkahve 101, sanalkahve.com, www.sanalkahve.com, http://sanalkahve.com, http://www.sanalkahve.com
|
| |
| | | | | |