Editor
Süper Üye
Üye No: 13913
|
 |
« : Ağustos 26, 2009, 11:17:27 ÖÖ » |
|
Sana Bir Şiir Yazdım Üç Satır..
Sana bir şiir yazdım üç satır Bilir misin neler vardı o karanlık odada Biraz umut, Biraz da kahır Yalnızlığımı haykırdım sussam da.. Bembeyaz kağıtları kararttı kelimelerim ve Sana bir şiir yazdım üç satır..
Öyle uzun geldi ki o gece Ne bitti şiirim, ne de dindi ateşim Sabahı edemedim yine Gözyaşlarım ıslattı kağıtları Sustum ben öylece, konuştu kalemim ve Sana bir şiir yazdım üç satır
Yollarını gözleyip durmuştum ya günlerce Bilirsin işte Biraz kırgın Biraz yorgun Biraz biraz da aşık.. Kalemi kağıdı da alınca elime Karaladım işte birkaç hece Ne yazılırdı ki bir şiirde; Hasret, gözyaşı ya da çile.. Sen hiç yazmadın Ama ben Sana bir şiir yazdım üç satır..
Geceyi beklermiş ya şairler Dağları sevda kokan Denizin tuzunda kendini bulan Bir rüzgardan bin mana çıkaran.. Geceyi bekledim işte ben de Hüzünlü şarkılar da dinledim Bilirsin sevgili Ben şair de değilim ama Sana bir şiir yazdım üç satır..
Hep sorar adını dostlar Ben Leyla olmuşum gözlerinde.. Derler; Mecnun mu yoksa Ferhat mı Seni böyle düşündüren Bilmezler Ferhat dağları delmiş Mecnun Leyla'dan başka isim bilmemiş.. Ne dağlar umrumda, Ne de ismim aslında.. Bir sevda sözü istedi yüreciğim Duymadım, Duyamadım ya hiç bir hece, Ama ben; Sana bir şiir yazdım üç satır.. alıntıdır...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2009, 11:18:27 ÖÖ » |
|
çok güzel bir şiir teşekkürler paylaşım için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2009, 11:21:48 ÖÖ » |
|
bişey değil okuduğun için sağol Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2009, 12:02:27 ÖS » |
|
paylaşım için sağol:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2009, 01:51:36 ÖS » |
|
bişey değil Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | |