Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2009, 04:41:54 ÖS » |
|
Beslenme konusunda,sağlıklı beyinlerin sağlıklı ve dengeli beslenmeyle geliştiği düşünülmektedir. Beslenme uzmanlarının denetiminde oluşturulan mönümüz, hijyenik koşullarda sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak kendi mutfağımızda hazırlanıp, öğrencilerimize sunulmaktadır. Yemek mönümüz her ay düzenli olarak aylık bültenimiz içinde ailelere gönderilmektedir.
Sağlık konusunda, eğitim, sağlıklı ve güvenli bir ortamda sağlanabilir. Öğrencilerimizin sağlık problemleri olduğunda okulumuza çok yakın olan klinik ve uzman doktorlardan danışmanlık ve yardım alınmaktadır. Aileye en kısa sürede ulaşılıp sağlık problemi olan öğrencimizin durumu ile ilgili bilgi verilmektedir.Ayrıca her türlü kazaya karşı sigortalı olan öğrencilerimiz yaşama daha bir güvenle bakmaktadırlar.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
eduportal
Administrator
Tam Üye
Üye No: 8
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2009, 04:56:16 ÖS » |
|
Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü 2009-2010 Yıllık ÇAlışma planı Ektedir. Bu çalışma planı Kızılay, Yeşilay ve Sağlık Temizlik Beslenme Kulübü Ortak kullanımına Elverişli şekilde hazırlanmıştır. İsteyen Dileyen arkadaşlar bu planı kızılay ve yeşilay içinde kullanabilir, dileyen arkadaşlarda Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü için kullanabilirler.
2009-2010 SAğlık beslenme ve Temizlik Kulübü çalışma planı ektedir indirmek için linke tıklayınız. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 33182
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2009, 12:03:45 ÖÖ » |
|
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 09, 2009, 03:33:49 ÖS » |
|
Ne oldu ferrza arkadaşım? Sorun nedir?  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 95343
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2010, 12:43:23 ÖS » |