|
|
 |
« : Temmuz 13, 2009, 10:30:09 ÖÖ » |
|
Sabahın seherinde diledim seni... Siyah gecelerime aydınlık olasın diye, Anlamsız boş hayatıma anlam katasın diye, Ben iken Biz olalım istedim. Sevdanın ummanlarında sonsuza dek, Seninle olayım istedim.
Sabahın seherinde diledim seni... Gözümün nuru, gönlümün huzuru, Günümün neşesi olasın diye, Ömrüm seninle tatlansın,seninle şenlensin diye.
Sabahın seherinde diledim seni... Her halinle kabulüm dedim. Sebepler buldum kırdıklarına, Belki ile başlattım cümlelerimi. Hiç ama demedim sana, Cümlelerimi incinmeyesin diye yuttum. Sabır taşını sineme koydum. Sırf sen üzülmeyesin diye gitmedim. Gidip sevdamızı ele vermedim. AHSEN... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2009, 01:14:32 ÖÖ » |
|
mükemmel bir şiir tebrik ederim....paylaşım için teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2009, 10:25:41 ÖS Gönderen: =_CEYDA_ = »
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Tam Üye
Üye No: 152
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 09:14:04 ÖS » |
|
vay be helal olsun çok güzel şiir paylaşım için sağol Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
KIL NAMAZIN ELİN HARAMA SALMA.ÇOK YAŞARIM DÜNYA HEP KALIR SANMA.NAMAZA SARIL GENÇLİK ÇAĞINDA.EKTİĞİNİ BİÇERSİN CENNET BAĞINDA.EY KARDEŞ! GEL TEVBE EYLE GÜNAHLARINA.SONRA EYVAAAH DER İNLERSİN CEHENNEM ÇUKURUNDA.SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ, BUNU UNUTMA!...Acele yürüyen, yol arkadaşı değildir. Gönlü sana bağlı olmayana gönül bağlama.Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
|
| |
| |