axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ocak 08, 2010, 02:16:25 ÖS » |
|
Rehberlik bireyin bir bütün halinde gelişmesine yardım işini anlatan bir terimdir. En geniş anlamda rehberlik; problemlerini çözme, bağımsız hale getirme,yeteneklerini açığa çıkarma ve geliştirme, gerçekçe karar vermeme tercihler yapmasını, çevresiyle sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurması ve sonuçta kendisini gerçekleştirmesi için bireylere yapılan sistemli ve profesyonel yardımlar sürecidir.
Rehberlik Tanımı ve Çeşitleri .ppt(slayt) dosyası ekte verilmiştir. Dosyayı ekten indiriniz.
Not: Arkadaşlar bu slaytlar İlköğretim Müfettişi Şefik BEŞLİ'ye ait olup Muş MEB'in Web sayfasından alınmıştır.
Anahtar Kelimeler: hazırlayıcı eğitim, hazırlayıcı eğitim .ppt, hazırlayıcı eğitim ders notları, ders notu, hazırlayıcı eğtim sınav sorusu, hazırlayıcı eğitim dersi, ilköğretim müfettişi, şefik beşli, ders notları, hazırlayıcı eğitim ders notları, hazırlayıcı eğitim, rehberlik tanımı, ve çeşitleri, rehberlik çeşitleri, .ppt, slayt, hazırlayıcı eğitim .ppt, rehberlik .ppt, .pps Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |