Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 02:26:34 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: proje  (Okunma Sayısı 369 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 55080
Mesleği: Öğrenci

« : Şubat 19, 2010, 01:04:10 ÖS »

arkadaşlar bn lise son öğrencisiyim anadolu meslek lisesinde okuorum proje dersimiz varr bu dönem bir proje hazırlamak zorundayız mesleimizle ilgili. mesleğim büro yönetimi ve yönetici aistanlığı . bn ve 1 arkadaşım yabancı şirketlerde staj gören arkadaşlara yönelik ( arkadaşım da mercedes benz de staj görüyor yani yabancı şirket) telefonda yabancı dilde zorlanmamaları için çevirmen telefon icat etmeye karar verdik. normal ev telefonlarının bir bölümüne sesli sözlüklerde olan mekanizmayı yerleştirdik tabii bu sadece çizim olacak . karşımdaki yabancı şahıs örneğin almanca konuştuğunda mekanizma sayesinde o türkçeye dönçek ve kolayca anlaşabileceğizz... (telefon hakkında her bilgiyi bekliorum, değişik düşünceleri olanları da) sizin düşüncelerinizi ve katkılarınızı da bekliorum.. iyi günler...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Yeni Üye
*
Üye No: 140146

« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2011, 06:42:49 ÖS »

Ben bir konuda yardım istiyorum..............

Yeni Üye
*
Üye No: 140146

« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2011, 06:43:16 ÖS »

Ben bir konuda yardım istiyorum..............

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!