Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 02:26:18 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Programlarınızı Şifreleyin  (Okunma Sayısı 383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Aralık 11, 2008, 12:51:26 ÖS »

Programlarınızı Şifreleyin

Kem gözlerden sakınmak istediğiniz programlar mı var? Ücretsiz bir yazılım olan Empathy ile şifreleyin, namahrem ellerin dokunmasına engel olun.

Yabancıların sıklıkla kullandığı bir bilgisayarınız mı var? Programlarınıza erişimi şifrelemek için Windows XP veya Vista'nın sistem ayarlarıyla oynamak yerine daha kolay bir yöntem olarak Empathy'i deneyin. Sadece sıkıştırma dosyasını çıkarıp, yürütme dosyasını çalıştırdığınızda, korumak istediğiniz EXE dosyasını hedef gösterip şifreyi belirlemeniz yeterli. Kayıtsız halde şifreniz sadece tek bir karakterden oluşabiliyor. Yine de bunu misafir kullanıcıların tahmin etmesi pek mümkün değil.

Tam Sürüm İçin Posta Gönderin!

Hayır, e-postadan bahsetmiyoruz. Empathy'i bir "postcardware" olarak tanımlayan geliştiricisi Michal Strehovsky, Slovakya'daki adresine resimli bir kartpostal gönderenlere yazılımın tam sürümü için gerekli kodu göndereceğini belirtiyor. Bu açıdan da Empathy, sırf yapımcısının yoğun mizah bilinci nedeniyle denenmesi gereken bir program.

ücretsiz olarak indirmek için linke tıklayınız.

http://shiftdelete.net

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2008, 01:12:03 ÖS »

Paylaşımın için teşekkürler. Bu tarz programlarda Folder Guard ın üzerine program tanımam Grin Onunda tek sorunu ücretli olması  Sad Bu programıda bir deneyelim bakalım nasıl çalışıyor!!!

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2008, 06:11:40 ÖS »

ben denedim ve gayet güzel çalışıyor ama benim bir sorunum var şifrelerle ilgili unutuyorum şifrelerimi:D güvenlik nedeniyle tüm şifrelerim aynı olmuyor çoğunuda unutuyorum ve sıkıntı yaşıyorum bu yüzden:)
bu yüzden şifreleme programlarını pek kullanmıyorum.
ama kullanan arkdaşlar olacağı için burda paylaşmak istedim...
umarım işinize yarar.

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2009, 09:12:10 ÖS »

teşekkürler paylaşım için deneyecem Cheesy Smiley ...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket: dosya şifreleme şifre program kilitleme programı şifreleme programı 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!