Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 02:20:46 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: PES 2011 TRAİLER  (Okunma Sayısı 211 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Mayıs 04, 2010, 07:35:12 ÖS »

Pes 2011 Trailer...
Kontrol : Pes 2011'de oyuncular 360 derece olarak her yöne pas atabilecekler.Pasların,şutların,taç atışlarının,kornerlerin kontrolleri geliştirilecek.

Şut & Güç Barı : Maç sırasında yorgun olan oyuncular,şut veya pas atarken zorlanacaklar..Yorgunluğuyla doğru orantılı olarak atılan paslar hedefi bulmakta zorluk çekecek ve basit top kayıpları yapacaklar.

Yeni Defans : Defans oyuncuları , kalelerini iyi şekilde koruyacaklar.Rakip takım oyuncularını kanatlara indirmeye ve hata yapmaya zorlayacaklar.

Animasyon ve Oyuncu Özellikleri : PES animasyonlar üzerinde tamamen yenileştirilecek.Ambians animasyonları eklenerek oyun atmosferi gayet güzel olacak.Oyuncular topsuz alanda çeşitli yeni stil animasyonlar ile yürüyecek ve koşacak.

Estetik
: PES 2010 en gerçekçi futbol oyunu olarak anıldı.Pes 2011'de binlerce yeni animasyon Motion Capture'de yüzlerce saat boyunca düzenlendi.Oyuncuların hareketleri düzenlendi.Yeni koşular,dönüşler,taç atışları...

Taktik ve Stratejiler : Taktik seçeneklerinde bulunan mevcut ayarların çokluğu her maçta ayrı bir stratejiyle sahaya çıkmamızda önemli rol oynuyor.Taktiklerimizi artık "Sürükle ve Bırak" yöntemiyle ayarlayacağız.(Fareyle ayarlamayı kastediyor olabilir.)

Online Master Lig : PES'in en çok sevilen Master Lig modu artık online olarak oynanabilecek.Diğer menajerler ile oyuncu alım satımı yapabilecek ve onlarla yarışabileceksiniz..

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=afWpNmRMAeA&amp;feature=player_embedded" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=afWpNmRMAeA&amp;feature=player_embedded</a>

Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: pes 2011  pes 2011 crack  pes 2011 indir; pes 2011 trailer  pes2011 video  PES 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!