Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Aralık 30, 2009, 12:57:20 ÖÖ » |
|
Performans değerlendirme ölçeği örneklerini burada bulabilirsiniz. www.edubilim.com Çeşitli kaynaklardan örnek dosyaları sizler için biraraya getirdik , siz kendinize uygun olanı seçin ve kullanın... İlk olarak sorubak.com adresinde yer alan performans değerlendirme örneğini veriyorum... Bu dosyada değerlendirme 3 başlık altında ele alınmış ... I. PERFORMANS HAZIRLAMA SÜRECİ II. PERFORMANSIN İÇERİĞİ III. SUNU YAPMA Dosya ektedir... Anahtar Kelimeler : performans değerlendirme örneği , performans değerlendirme formu , performans değerlendirme örnek formu , performans değerlendirme dosyası , www.edubilim.com , performans ödevi değerlendirme , öğrenci performans değerlendirme , performans ödevi değerlendirme ölçeğiTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Mart 22, 2010, 02:21:59 ÖÖ Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2009, 01:03:40 ÖÖ » |
|
İkinci olarak Axeleon hocamızın Edubilim Forumlarında paylaştığı bir dosyayı veriyorum... PERFORMANS - PROJE ÖDEVİ DEĞERLENDİRME FORMU
6. 7. ve 8. sınıfların tüm dersleri için ayrı ayrı hazırlanmış excel (xls) dosyası... Çalışma sayfalarından istediğinizi seçerek kullabilirsiniz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2009, 01:09:44 ÖÖ » |
|
3. olarak 2006-2007 eğitim öğretim yılı için hazırlanmış yani biraz eski tarihli bir dosyayı veriyorum belki işinize yarar...
Dosyanın içindeki başlıklar şunlar... Dosya ektedir...
I.DÖNEM TÜRKÇE DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ I.DÖNEM HAYAT BİLGİSİ DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ I.DÖNEM MATEMATİK DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ I.DÖNEM MÜZİK DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ I.DÖNEM GÖRSEL SANATLAR DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ I.DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ DERSİ 3/A SINIFI PERFORMANS DEĞERLENDİRME KONULARI DAĞILIM ÇİZELGESİ
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2009, 01:14:08 ÖÖ » |
|
4. olarak etkinlikpaylas.com adresinde yer alan bir dosyayı veriyorum... DERS İÇİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME FORMU Grup çalışmalarına ve tartışmalara katılımı Sınıf içi tartışmalara katılımı Soru ve önerilere verdiği cevap Sınıf etkinliklerine katılımı Ürün dosyasını amacına uygun hazırlıyor mu? Verilen ödevleri zamanında yapıyor mu? Arkadaşlarıyla işbirliği içinde çalışıyor mu? Derslere hazır geliyor mu? Dosya ektedir...Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
Üye No: 47264
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2010, 01:35:50 ÖÖ » |
|
Detaylı bir çalışma olmuş. Performans değerlendirme konusunda öğretmenlerin çok işine yarayacağına eminim. Teşekkürler paylaşımın için....
Bu konuyla ilgili etiketler : performans değerlendirme ölçeği , performans ödevi değerlendirme ölçeği , ingilizce performans değerlendirme ölçeği , türkçe dersi performans değerlendirme ölçeği , türkçe performans değerlendirme ölçeği , sosyal bilgiler performans değerlendirme ölçeği , performans değerlendirme formu , proje değerlendirme ölçeği
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 49000
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2010, 09:27:27 ÖS » |
|
ya hiç bişe yok burda  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
abanoz
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2010, 09:40:57 ÖS » |
|
Nasıl yok kardeşim ya bir sürü ekte verilen dosyalar var... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 57747
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2010, 07:11:55 ÖS » |
|
ya bana slayt lazım yokmu burda Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editör Adayı
Süper Üye
Üye No: 13627
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 01, 2010, 07:21:21 ÖS » |
|
arkadaşım slayt sunu ne ile ilgili olacak... ilköğretim konuları ile ilgili ise ilköğretim bölümünden sınıf seçin onların içinde slayt sunu bölümlerimiz yer almaktadır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 82645
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2010, 05:11:39 ÖS » |
|
yaw slayt değil performans değerlendirmesi olsa yeter bana inşallah budur.. şimdiden elinize sağlık! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak. (Conficius)
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2010, 12:37:41 ÖÖ » |
|
Paylaşım için teşekkürler ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14289
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 12, 2010, 03:29:16 ÖS » |
|
TEŞEKKÜR EDERİM ELİNİZE SAĞLIK Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 124437
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2011, 01:01:07 ÖÖ » |
|
tşk Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 92141
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 21, 2011, 12:09:12 ÖÖ » |
|
Teşekkürler emeğiniz için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | |