Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2009, 01:20:51 ÖÖ » |
|
pAyLaŞıM iÇiN TeŞeKkÜrLeR... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2009, 03:39:15 ÖÖ » |
|
Link çalışmıyor. Foxit Reader isimli programı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Hem küçük boyutlu , hem ücretsiz hemde açık kaynak kodlu bir program. Kullanmanızı bende tavsiye ederim...Teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Uzman Üye
Üye No: 11729
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2009, 04:00:18 ÖÖ » |
|
Sumatra PDF ViewerSumatra PDF Windows altında çalışan açık kaynak kodlu bir PDF görüntüleme uygulamasıdır.
Sumatra PDF fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı göz önüne alınarak üretilmiş bir program. Taşınabilir bir uygulama, tek bir EXE dosyasından oluşuyor ve bilgisayarın sabit diskinde çok az yer kaplıyor. Türkçe dil seçimi mevcut.http://s2.dosya.tc/SumatraPDF-0.9.3.zip.html Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 09, 2009, 01:01:35 ÖÖ » |
|
emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | |