Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 02:46:48 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Öss ve Liselerdeki Gereksizlikler Hakkında  (Okunma Sayısı 389 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 22

« : Şubat 16, 2009, 11:47:55 ÖS »

Arkadaşlar ben bir Anadolu Teknik lisesi Makina ressamlığı dalı öğrencisiyim. Şöyle bir kaç soru sormak istiyorum.
Ben ilerde alanımda ilgili bir işe girdiğimde yararlı olması gereken bilgiler yerine niye bizlere hiç adını bile anmayacağımız konular öğretiliyor öğretilmek isteniyor? Örneğin biyolojide kan grupları? ya da kimyada alkanlar gibi saçma ötesi konular?

2. soru : Profesormü olacağız?

sizce de basit değil mi cevapları?

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2009, 12:07:59 ÖÖ »

Bizim eğitim sistemimizde kesinlikle yararlı bilgiler değil alanında uzmanlaşmakta değil sadce bilgi kalabalığı olacak şeyler öğretiliyor.
Eğitim Fakültesi mezunu olarak bir çok Alan dışında konu öğretmeye çalışıldı ama bugün sorarsanız öğretilenlerin büyük çoğunluğuda işe yaramaz kullanılmayan bilgi çöplüğünden ibaret...Kullanmayı bende isterdim ama alanım da kullanılması nerdeyse imkansız Cheesy

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!