OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2010, 06:09:24 ÖS » |
|
Ne caresizler hem üzüldüm hem güldüm paylasım icin tesekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2010, 07:39:14 ÖS » |
|
Ayyy yazık ya aynen hem üzüldüm hemde biraz güldüm ... Nasıl becermişler öyle .... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2010, 08:44:38 ÖÖ » |
|
benim marifetli kedimde camın dışına çıkmayı başardı. bebekliğinden beri hiç dışarı çıkmamıştı. korktu ve ayağı kaydı. sonrası malum düştü bacağını ve kalça kemiğini kırdı. bana pahalıya mal oldu.  o iyileşsinde para mühim değil. şimdi çok iyi..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2010, 09:13:55 ÖÖ » |
|
ay zavallim gecmis olsun kedinize:D Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2010, 09:21:58 ÖÖ » |
|
sağolun...  çok oyuncu bir kedi topal topal koşmaya oyun oynamaya çalışıyor garibim.  ama iyileşecek. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2010, 10:32:36 ÖÖ » |
|
Benimde bi kedim vardı.. Yavru bi kedi daha yeni dogmus dogdugu gün cocuklar annesinden almıslar oynamıslar snra atmıslar bi yere süt icmeyi bile bilmiyordu gozleri masmaviydi snra kendiliğınden öldü cok aglamıştım onun için Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2010, 03:19:21 ÖS » |
|
o dönemler kediler çok hassas oluyorlar. tuvaletlerini bile yapmayı bilmiyorlar. anneleri onları yalayarak tuvaletlerini yaptırdığı için sizde ıslak pamukla malum yerlere masaj yapmanız gerekiordu. bide karnına.. sütüde direkt veremiyorsunuz yarı yarıya sulandırmanız gerekiyor. anlayacağın onların bakımları daha zor oluyor ve bakımı yapılmazsa ölüyorlar malesef. üzüldüm şimdi. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2010, 03:25:21 ÖS » |
|
Bilgimiz yoktu bakımı konusunda.. Adı da pıtırcık tı:-) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2010, 03:27:54 ÖS » |
|
 Geçmiş olsun Ahsen abla  İyileşmesine sevindim ..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2010, 10:50:12 ÖS » |
|
sağol ceydacım. iyileşiyor işte. sahibine yok zamanda çok masraf açtı o başka..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2010, 10:52:44 ÖS » |
|
 Valla iyi ilgilenmişsin ablacım bize hangi hayvan gelse ölüyo Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | |