Yeni Üye
Üye No: 16618
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2009, 05:52:05 ÖS » |
|
2009 ağustos Ataması Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Ve İl Minumum Puanları kaçtı yardımcı olurmusunuz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 18494
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2009, 01:05:43 ÖS » |
|
axeleon merhaba göndermiş olduğun linke giriş yapamıyoruz. dosyayı indirme yetkiniz yok diyor neden öğrenebilirmiyim. ben yeni üyeyim. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2009, 02:18:27 ÖS » |
|
Şu an link çalışıyor. Üyelik girişi yaptıktan sonra tıklamayı deneyin... Olmazsa mailinize gönderebiliriz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 19919
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2009, 04:09:04 ÖÖ » |
|
paylaşım için teşekkürler. peki bunlar kadrolu mu yoksa sözleşmeli puanlar mı? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21569
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 02:37:24 ÖS » |
|
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için,az çok fikir sahibi oldm. insanlara hizmet edenlere çok ihtiyaç var bu ülkede başarılarınızın devamını diliyorum.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21941
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2009, 03:34:02 ÖS » |
|
Sayfayı açtım bu siteyede üyeyim buna rağmen" Bu bölüme giriş için yetkiniz yok."diye bir yazı çıktı ne yapmam lazım? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | |