Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Eylül 18, 2009, 04:58:40 ÖS » |
|
Okul Öncesi Branşında Ek Öğretmen Alımına ilişkin Duyuru (10.000 - 18-25 Eylül) http://personel.meb.gov.tr de yer alan açıklama...Okul Öncesi Branşında 10.000 sözleşmeli öğretmen alınacaktır. Tüm Okul Öncesi öğretmen adayları için hayırlı olsun... BASIN AÇIKLAMASI Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının Okul Öncesi Öğretmeni ihtiyacını karşılamak amacıyla, 10.000 sözleşmeli öğretmen alınacaktır. 2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzunda belirtilen şartları taşıyan adaylar, 18 - 25 Eylül 2009 tarihleri arasında ilk defa atama biçimiyle başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuru, Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresindeki elektronik başvuru formu ile 18.09.2009 tarihi saat 16.00’dan itibaren alınmaya başlanacaktır. Elektronik ortamdaki başvuru ve onay işlemi 25.09.2009 tarihi saat 12.00 itibariyle sona erecektir. Değerlendirme, 25.09.2009 tarihi mesai saati içinde yapılacak ve aynı gün http://personel.meb.gov.tr adresindeki atama sonuç ekranından yayınlanacaktır. Sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilenler, 2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru Ve Atama Kılavuzu’nda belirtilen belgeler ile birlikte 28 Eylül 2009 tarihinden itibaren atandıkları il milli eğitim müdürlüklerine başvurarak görevlerine başlayabileceklerdir. İlgililere ve görevlilere duyurulur. Necmettin YALÇIN Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bu duyuru http://personel.meb.gov.tr adresinden alınmıştır. Resmidir... Tercih işlemlerini http://personel.meb.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz. Basın açıklaması Anahtar Kelimeler : 10 bin sözleşmeli öğretmen alınacak , 10 bin sözleşmeli okul öncesi öğretmeni alınacak ,atama, ek yerleştirme , ek atama , atama duyurusu , tercih sayfası , tercih , okul öncesinde yeni alım , eylül ayı , 2009 , 10.000 , on bin öğretmenTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2009, 05:10:50 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2009, 05:37:37 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15897
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2009, 06:13:33 ÖS » |
|
arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi?14 eylül deki atamalarda isabetli tercihler yapamadığım için atanamadım galiba.tercihlerimi yaparken neye dikkat etmem lazım acaba.73 puan aldım ve bu sefer boşa gitmesini istemiyorum.bir fikir verebilirmisiniz.
|
|
|
|
|
ayş
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2009, 06:30:24 ÖS » |
|
Hocam ,tercih yapan arkadaşlar, geçmiş atamalardaki puanlara, hizmet bölgeleri ve puanlarına bakarak tercih yapıyorlar. Sizde bunlara baktınızmı? Çok iyi yerleri isterseniz , atanma ihtimalinizde düşer.
Bu atamalardada şöyle birşey dikkatimi çekti , batıda çoğu yerin puanı düşerken , doğuda birçok yerin puanı yükselmiş. Bunun sebebide öğretmen adaylarının işlerini garantiye almak için doğuyu ilk olarak yazmalarından kaynaklanıyor.
Sizde tercihlerinizi geçmiş atamalara ve hizmet puanlarına göre yapın ama ne gelmeyecek yerlerin hayalini kurun, ne de kesin gelir denilen yerleri yazın..
İnternette her yazılan yorumada güvenmeyin (daha öncede birçok konuda belirttim)
Şİmdi Erzurum için iftar vakti , iftardan sonra fikir alışverişine devam ederiz inşallah.... Bu puanla bu sefer atanırsınız merak etmeyin...(Tabi Allahın izniyle , İnşallah) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15830
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2009, 10:19:03 ÖS » |
|
okul öncesi illere göre hangi okullar açıldı bunları yine listeleyecek misisn? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2009, 12:48:36 ÖÖ » |
|
Siz isteyin yeter ki 2009-2 Okul Öncesi Ek Atama Okul ve Kontenjan Listeleri (10 bin)Tercih yapmadan kesinlikle bu sayfaya bakın.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20947
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2009, 01:17:27 ÖÖ » |
|
arkadaşlar biz tercih yapıcaz ama neye göre .taban puan bile yok. puanım 50,802 şansım varmı acaba..her yerde 1 tane yada 2 tane açık gözüküyor. okulların alım puanları yok aklım karıştı valla .yardımcı olursanız sevinirimmmmmm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17736
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2009, 01:46:40 ÖÖ » |
|
ya hangı puanla nerelerı yazıosunuz paylasalım arkadaslar... bu son sans...olu tercıh yapmayalım  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21345
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 20, 2009, 10:22:24 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar,puanım 70,801 ankarayı istiyorum,yazsam sizce ölü tercih mi olur? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 20, 2009, 10:33:28 ÖÖ » |
|
Puanlar hakkında birşeyler söylemek için , bir önceki atama sonuçlarına bakmakta yarar var.(Tabi bu da sadece fikir verir) Atanma puanlarınızı burada paylaşın,minimum puanları öğrenin...Lütfen puanlarınızı paylaşınki tercih yapacak arkadaşlar daha doğru kararlar verebilsinler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17736
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 21, 2009, 05:54:40 ÖS » |
|
ben 62.286 ile karma bı tercıh lıstesı hazırladım bırde 21 ısaretleyecegım benım ankara gelmez sanırım bu puanla:( konyaya sansımı deneyecegım artık.. sızce bı ıhtımal gelırmı orası...
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21737
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 21, 2009, 06:01:53 ÖS » |
|
benim puanım 58 atanırmıyım
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21805
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2009, 09:46:53 ÖS » |
|
ardaşlar puanım 42.069 atanailir miyim sizce.kocaeli den çok uzağı istemiyorm.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21898
Mesleği: Okul Öncesi Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2009, 10:14:08 ÖÖ » |
|
günaydın nettin başında olan biri ban cevap verebilr mi?hangi ilin kaç kişi aldığını nerden öğrenebilirim. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15897
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2009, 01:15:45 ÖS » |
|
paylaşımlar için teşekkürler.ben bu sefer yine ağırlıklı olarak kayseri yazmak istiyorum ama kadrolu için başvuru yaptığımızda hizmet puanı atkili oluyormu onu merak ediyorum.birde daha önce atanamayan öğretmenlerin puanları nasıl acaba.bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
|
|
|
ayş
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2009, 05:37:38 ÖS » |
|
Atanamayan arkadaşlardan çoğusu 70 üzeri , tercih etmeme sebepleride nasıl olsa atanacağız , bari istediğimiz yerin gelmesini bekleyelim... En çok atanırmıyım diye soran arkadaşlar 60-70 arası... (Bize gelen mesajlarda) Sitemizde metomet isimli üyemizin yaptığı yoruma göre yığılmada 54-65 arası... http://www.edubilim.com/forum/20092_okul_oncesi_ek_atama_okul_ve_kontenjan_listeleri_10_bin-t14771.20.html şu sayfadaki yoruma bir bakın isterseniz.... Bilgisi olan arkadaşlarda bildiklerini veya düşüncelerini paylaşırlarsa memnun oluruz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Yeni Üye
Üye No: 24270
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 30, 2009, 10:45:31 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 30, 2009, 10:53:13 ÖS » |
|
Kasımda atama olacağı yönünde söylentiler var ama adı üstünde söylenti. Böyle giderse okul öncesinde hiç atanamayan kalmayacak hocam. Siz içinizi ferah tutun... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | |