Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:32:33 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Öğretmenlerim  (Okunma Sayısı 701 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 10, 2007, 12:35:02 ÖS »

Ne kadar zorlu bir yolculuğa çıktığımızın umarım farkındayızdır. Bizler bir Peygamberlik mesleğinin yorulma nedir bilmeyen genç neferleriyiz. Bizden öncekilerden aldığımız kutsal emanetlerimizi bizden sonrakilere verebilmenin azim ve kararı içindeyiz.
Sevgili eğitim fakültesi mezunu veya mezun olacak arkadaşlarım içinde bulunduğumuz şartlar herne olursa olsun okullarımızda aldığımız öğretmenlik mesleğinin o değişmez yemini ile çıktığımız yolda karşımızda bulunan her engeli kolaylıkla aşma azmi içerisinde bulunmalıyız. Bizler ki mezun olduğumuz veya olacağımız okullarımızdan şu yeminle ayrılıyoruz:"Şartlar ne olursa olsun vatanın birliği bölünmez bütünlüğünü ve başöğretmenimiz M. Kemalin ışığı altında ulusumu en önde taşıyacağıma ve memleketimin her yerinde ister bir şehirde ister bir dağ köyünde andımızı minicik yüreklere sevgi ve şefkatle kazıyacağımıza namusumuz üzerine and içeriz". Bu yeminle çıktığımız yolda hepimiz üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getireceğinden hiç şüphem yoktur.
Çünkü bizler bu işin hamurunda yoğrulmuş eğitim ordusuyuz, çünkü bizler Ulu Önderin Yılmaz neferleriyiz...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Nisan 15, 2009, 11:16:44 ÖÖ Gönderen: axeleon » Logged
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!