Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:24:09 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: NERO ile 90 Dk. CD Yazalım!!!1  (Okunma Sayısı 371 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Kasım 01, 2007, 05:30:35 ÖS »

Merhaba arkadaşlar hep beraber normalde 80/700 yazan cd lerimizi 90 dakikalık olarak yazıcaz...

1.Aşamada resimde görüldüğü üzere configre ye tıklayarak nero nun özelliklerine giriyoruz...

2.Aşamada Yellow maker ve Red maker yazan yerleri YELLOW: 80-00-00 VE RED:90-20-00 resimdeki gibi değiştiriyoruz...

3.aşamada Expert Features sekmesin giderek Enable Overburninig işaretleyin ve CD Lenght ı 89:00:00 olarak değiştiryoruz...

4.Şimdi geldi yazılacak cd lerimizin olduğu bölüme.Bu aşamada Write CD bölümde Multisession sekmesindeki NO Multisession işaretliyoruz...

5.Bu aşamada ise ISO SEKMESİNE tıklıyoruz...Bu bölümü aynen resimde görüldüğü gibi düzenliyoruz...(sürüm farklılığından dolayı değişik görünümler olabilir...)

6.Son aşamada ise BURN sekmesinde resimdede görüldüğü üzere Write ve Finalize CD kutucuklarını işaretliyoruz...son olarakta WRİTE METHOD "Disc-At-Once" olarak değiştiriyoruz...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!