NELER ÖĞRENDİM?
2. Sınıf Hayat Bilgisi Dersi OKUL HEYECANIM Teması . Aşağıda dökümanın sadece özeti verilmiştir, bu konu ile ilgili
dosya ekte verilmiştir.NELER ÖĞRENDİM?
DERS : Hayat Bilgisi
SINIF : 2
YAKLAŞIK SÜRE : 40’+40’
TEMA : Okul Heyecanım
TEMEL BECERİLER : -
ARA DİSİPLİNLERLE
İLİŞKİSİ :-
KAZANIMLAR : A.2.41.”Okul Heyecanım” temasında geçen kavramları yerinde ve doğru bir biçimde kullanır
MATERYALLER : Çalışma kağıdı.
KAYNAK : Hayat Bilgisi Özel İhtisas Komisyonu.
SÜREÇ
1. Öğrencilere “Okul Heyecanım” temasının sonuna geldiğinizi söyleyin.
2. Öğrencilerden temada neler yaptıklarını ve neler öğrendiklerini hatırlamalarını isteyin.
3. Çalışma kağıdını dağıtın.
4. Öğrencilerin çalışma kağıdında yaptığı etkinlikleri arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayın.
DEĞERLENDİRME
Öğrenci ürün dosyası ile değerlendirin.
Kare Bulmaca ve Çalışma Kağıdıda ektedir...Önemli Not: Bu belge ttkb.meb.gov.tr den alınmıştır. Edubilim olarak MEB de karışık olarak verilen bu bilgileri sizin için düzenli bir şekilde bir araya getirdik. Yukarıdaki özet konu hakkında bilgilendirme için verilmiştir. Düzenli ve tam haliyle görmek için dosyayı indirin... Dosyaların tüm hakları MEB e aittir ama bu şekilde düzenlenip biraraya getirilmesi tamamen Edubilimin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Burada verilen bilgi, belge, yazı ve dökümanlar izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kaynak belirtmek için
www.edubilim.com veya
www.edubilim.com/forum adresine alıntı yaptığınız adresten link vermeniz gerekmektedir.
Anahtar Kelimeler: neler öğrendim, neler ogrendim, hayat bilgisi dersi neler öğrendim konusu, neler öğrendim etkinlik örneği, neler öğrendim konusunun işlenişi, neler öğrendim etklinlik örnekleri, hayat bilgisi 2. sınıf, hayat bilgisi ikinci sınıf, Okul Heyecanım