Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:23:37 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Neler Öğrendim - Hayat Bilgisi İkinci Sınıf Etkinlik Örneği  (Okunma Sayısı 539 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Şubat 18, 2009, 05:45:11 ÖS »

NELER ÖĞRENDİM?

2. Sınıf Hayat Bilgisi Dersi OKUL HEYECANIM Teması .  Aşağıda dökümanın sadece özeti verilmiştir, bu konu ile ilgili dosya ekte verilmiştir.

NELER ÖĞRENDİM?

DERS            : Hayat Bilgisi
SINIF         : 2
YAKLAŞIK SÜRE      : 40’+40’
TEMA          : Okul Heyecanım
TEMEL BECERİLER   : -
ARA DİSİPLİNLERLE
İLİŞKİSİ   :-
KAZANIMLAR
   : A.2.41.”Okul Heyecanım” temasında geçen kavramları yerinde ve doğru bir biçimde kullanır
MATERYALLER      : Çalışma kağıdı. 
KAYNAK         : Hayat Bilgisi Özel İhtisas Komisyonu.                       

SÜREÇ

1.   Öğrencilere “Okul Heyecanım” temasının sonuna geldiğinizi söyleyin.
2.   Öğrencilerden temada neler yaptıklarını ve neler öğrendiklerini hatırlamalarını isteyin.
3.   Çalışma kağıdını dağıtın.
4.   Öğrencilerin çalışma kağıdında yaptığı etkinlikleri arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayın.

DEĞERLENDİRME

Öğrenci ürün dosyası ile değerlendirin.

Kare Bulmaca ve Çalışma Kağıdıda ektedir...

Önemli Not: Bu belge ttkb.meb.gov.tr den alınmıştır. Edubilim olarak MEB de karışık olarak verilen bu bilgileri sizin için düzenli bir şekilde bir araya getirdik. Yukarıdaki özet konu hakkında bilgilendirme için verilmiştir. Düzenli ve tam haliyle  görmek için dosyayı indirin... Dosyaların tüm hakları MEB e aittir ama bu şekilde düzenlenip biraraya getirilmesi tamamen Edubilimin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Burada verilen bilgi, belge, yazı ve dökümanlar izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kaynak belirtmek için www.edubilim.com veya www.edubilim.com/forum adresine alıntı yaptığınız adresten link vermeniz gerekmektedir.

Anahtar Kelimeler: neler öğrendim, neler ogrendim, hayat bilgisi dersi neler öğrendim konusu, neler öğrendim etkinlik örneği, neler öğrendim konusunun işlenişi, neler öğrendim etklinlik örnekleri, hayat bilgisi 2. sınıf, hayat bilgisi ikinci sınıf, Okul Heyecanım

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 41169
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2009, 02:52:34 ÖS »

oradaki resim nasıl değiştiriliyor

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2009, 03:25:28 ÖS »

Hangi resim , nasıl değişiyor? Dosyanın içinde resim yok bulmaca var....

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: hayat bilgisi  ikinci sınıf  etkinlik ornegi  neler öğrendim 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!