Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2009, 08:39:58 ÖS » |
|
 Benim gibisini mumla arasan bulamazsın , sözüde o zamanda kalma herhalde  Teşekkürler , paylaşımınız için... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2009, 08:46:53 ÖS » |
|
severim hazırcevap insanları ama kırıcı olmadan, haddini aşmadan 
bu arada,,pek üzgün gördüm sizi doğum gününüzü kutlayanınız mı olmadı  iyi ki doğdun KILIIIIÇ  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2009, 09:08:56 ÖS » |
|
 Kadir Gecesi , yani iki gün önceydi doğum günüm ama kimse farketmedi.  Farkedenlerede ben farkettirdim Güldüğüme bakmayın üzgünüm  Boşuna geçen günlerimemi yanayım , o günlerde edindiğim sahte arkadaşlıklaramı yoksa değer verdiğim insanların bu günü hatırlamamasınamı?  Mesajıma Yunus Emrenin bir şiiriyle son vereyim , konu amacından sapmasın  AH NİDEYİM ÖMRÜM SENİ
Yok yere geçirdim günü Ah nideyim ömrüm seni Seninle olmadım gani Ah nideyim ömrüm seni
Geldim ve geçtim bilmedim Ağlayıp güssa yemedim Senden ayrılam demedim Ah nideyim ömrüm seni
Hayrım şerim yazılacak Ömrüm ipi üzülecek Suret benden bozulacak Ah nideyim ömrüm seni
Gidip geri gelmiyesin Gelip beni bulmayasın Bu benliğe sermayesin Ah nideyim ömrüm seni
Hani sana güvendiğim Guveniben yuvandığım Kaldı külli kazandığım Ah nideyim ömrüm seni
Miskin Yunus gideceksin Acep sefer edeceksin Hasret ile kalacaksın Ah nideyim ömrüm seni
YUNUS EMRE İki dakika üzülemiyorum bile , yine gülesim geldi  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2009, 09:21:57 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2009, 09:27:37 ÖS » |
|
Bir mesaj içinde , birden fazla ruh haline sahip olan başka birisi varmıdır acaba ? Mesaja neşeli başladım , sonra kırıldım , sonra güldüm , sonra üzüldüm , mesajı bitirirken de bu halime gülesim geldi  Bu işte bir gariplik var  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2009, 09:35:07 ÖS » |
|
Olur böyle şeyler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2009, 09:45:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2009, 09:46:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 18, 2009, 10:34:12 ÖÖ » |
|
KILIÇ doğum günün olduğunu farketmedim... farketseydim tebrik etmezmiydim seni.. iyiki doğdun iyiki varsın ve iyiki seni tanımışım. geçte olsa kabul et tebriğimi.. hiç bi zaman üzülme.. Allah gönlündeki halis dileklerini versin.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | |