Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 10:50:40 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Msn Damar Nickler - Damar Nickler - Arabesk Nickler - Etkileyici Damar Sözler  (Okunma Sayısı 3127 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Ocak 23, 2009, 12:51:52 ÖÖ »

Aşağıda duygu dolu , etkileyici , damar , arabesk msn nickleri sizler için Edubilim tarafından biraraya getirilmiştir. Sizde bildiğiniz nickleri bizimle paylaşırsanız seviniriz...

Damar Nickler

Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa sevgilerin sonu hep ayrılıksa ömürlerin sonu hep karanlıksa

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük berlin kadar anlamlı ağrı kadar yıkılmaz paris kadar çekici izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya çiçeğin güneşe insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.

*I love your eyes çünkü onlar very nice 1 kerecik look at me ondan sonra don't forget me kalbim tik tak for you because I LOVE YOU =)

1) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8 ) Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !
17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

18)GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

21) mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..

24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL'Lar önde qider..

26)Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !

27)GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

28)SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..

30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

31) BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!

32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé

33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa

34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL .. al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2009, 12:54:21 ÖÖ »

Halim yalın son sireni benim için çalın resmini çekmelisin her anın kanıdı olmalı her feryadın beni burdan alın moralim bozuk!!!

ayrıLığın hakkını ver.. anLamsız say bütün yaşanmışLarı.. kaLmayı beceremedin bari gitmesini bil!!!!
Ya Tam Susturucam ya Kan kusturucam Ezanla başladım Selayla bitirceğim isteğine değil alayına gideceğim

Ayık oL panik yapma rahat oL ßak keyfine 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ona ne ßana ..!!!
*herkesin biraz faiLi oLduğu meçhul ßir Cinayetim ben...!
bizi ßizden ßaşka kimse ilgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesine gerek yok.

SiLDiKLERiM vardır bir de, !!!onlar YANLIşLARIM ve PişMANLIKLARIMdır Adları anılmaz, hatırları sayılmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
hAyAt ZoR aMa BeNdE Basit değilim

SEninde onlardan Farkın yok..

Yerlere tükürmeyin ..tÜkÜrÜlEcEk bir sürü sUrAt varKeN!!

Geçici HeVes DeğiLim.. Hak eDeNe NeFes oLurum...

Dünün Hatasını Bana Sormayın.Doğruya Yanlışa Kafanızı Yormayın Bakın keyfinize Canımı Sıkmayın.DOĞRUDA BENİM YALANDA BENİM...

Yoruldum Dostlarım..

Dengesizlere laf yetiştirmekten yoruldum...
Taşıdığım yükün Ağırlığından sıkıldım...
Yorulduğumu düşünmekten bile bunaldım...
Kimseye derdimi anlatamadımya ben ona yanıyorum

'Sanal Alem işte daLqasız denize herkes KAPTAN!

Bedeninde yatıya kalırım,teninde beklerim geleceğini..Yaklaşma Daha küçük aşklara katlanamazsın benimle ölürsün

akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama son kararı sonuçta devamlı aptallar verir...!

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2009, 12:58:46 ÖÖ »

Geride bıraktıqım onca saçmalık .

Şimdi hep bekledqim şeч huzur , 1 adım uzaqımda .

Sade , duru , katkısız , чalansız , чanlışsız , 1 bebek qibi .

Tükenmedi umudum .

Hissediчorum qüzel olacak herşeч ..

Zaman çabuk qeç ..

Çabuk qelsin en guzel zamaN

Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda

“ sen ” le baslaчan tüm cümleleri

Sevmekten korktun ...
Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı .
O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla .

Ben herşeчe katlanırdım herşeчi qöze alırdım uqruna ama ,

Sen hiç qüç vermedin bana . Hiç чanımda olmadın . Vazqeçen sendin .

Biz zaten bitmiştik ...

İsчαnım vαr bilirim feleqin tekerinden qeçtim ,

αчnı qüce αчnı чürek чetmiчor öqrendim .

dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı
чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı . .

herseye__raqmen .._

sana sunduğum değerleri
karşılıkların içinde büyütmedim!!

buqün yok ki.. yarın olsun..
düşünmee kaybolursun..

Bekleчecek ve qöгeceğim
Hep чαlлız чüгüчeceğim
Bu kocα kαlαbαlık чollαгdα
Belkide tükeлeceğim
Yemiлim vαг ve de tutαcαğım ,
Ömüг boчu dαчαлαcαğım
Bu köг kαrαлlık kuчulαrdα
Belkide boğulαcαğım ...

Bir adam severken
Bir adam qiderse
Bir adam qülümserken
Biri ölürse
Gözyaşım düşerken
Sözlerin biterse
Ardindan uzanırken
Ellerin titrerse
Öyle kal , öyle kal ; ask hep sende [..]

Umurumdα mı düичα
Kαlbiиi hissєdєrkєn ..

Düşün bєndєn bαşkα şαnsın mı vαг ?

İçi boş tadi чok biranda bile [ sen v ben ] ..
mutluчduk rüчada qibiчdik
bu ne hoş ne qüzel ne umut dolu şeч derken
su içip чine de sarhoş qibiчdik

herşeч чalan qerçek olan
unutmadim hiç bir zaman [ ! ]

Bu aci чok olan zamanda bile [ sen v ben ] ..
qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik
kurulmadi hayat daha nice senelere
el ele ölüme qider qibiчdik

herşeч чalan qerçek olan
unutmadim hic bir zaman [ ! ]

Sαnα nє kαdαг lαfım vαгdı
Biçoğu чαгım kαldı .
Sєviчoгum onlαг hєp sєndєn
Gєгiчє kαlαnlαгdı [ .. ]

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..

Kader nickleri , kaderle ilgili sözler , msn nick

Üzülmem αrtıк чeter ! Demeк кi böчle kαder ,)

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2009, 01:01:30 ÖÖ »

~ ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~

ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)

•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм ..•

ѕєиι ѕєν∂ιğιм кα∂αя нιç кιмѕєуι ѕєνмιуσяυм...

ѕση вι кєѕ уιηє σηα gι∂ι¢єм ѕση вι кєz ∂υ∂αğıηı öρü¢єм нαуαтıм νυя кαℓвιм....

Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή...

∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм...!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!

๓єтαllicα вι gяυq αуภเ zα๓αn∂α вi тαяzdıя!...

нαуαтı öℓє вιя уαşαкι нαуαт ѕєηι кıѕкαηѕıη öℓє вιя ѕєωкι öℓüм ѕαηα α¢ıѕıη...

αяα∂ιğιη_şєуιη_∂єğєяι_αяαякєη_νєя∂ιğιη_∂єğєя_к α∂α∂ ιя...

gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя..

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм...

gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη...

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!!

Dertlerimle başBaşayım.

KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istememem selamını artık yanlızım...

Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...

Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...

ßıktım Herşeyden SEnin Yüzünden Kahretsin....

4 duvar arası bana mesken.....

Yalnızım ßak Anladım Sevgiye Aç Sevgiye Muthaç.

SAna BENden bir söz kim sevdi seni bnm kdr...

Aşk mı dedin bna? SAÇMALADIN!.

Şimdi qit istemiyorum qelme Sakın.

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2009, 01:04:57 ÖÖ »

Msn damar nickler en damar msn nickleri

καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...

кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...

оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...

вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...

ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!

ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...

υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи
Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...!

ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ...

єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт...

nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!!

düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη

кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм

вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...

Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun....

bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün...

"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... "

Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!

Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin....

Gideceğin yere beni de ***ür sewgili sorana başımın belası dersin!!!

Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan...

Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!!

Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git..
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın

YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım ..

...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak...

ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın..

Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..

Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı
ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя....

' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı

İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!!

кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя...

' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!

Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!....

nickini bile görmek istemiorum..oturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin

Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı..

Kalbimi gökyuzune actım sevgilim Gözlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım...

++Söz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese

+++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir

+++Gülü öylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм...
Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..!

Yoklugunda Seni Özlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN.

GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN

ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ

çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi

*ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim ama sen insan olma nezaketini gösteremiosun

Hani a$K Seni Yormu$tu...YoLun Sonuna Koymuu$tu..?

Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim..Hersey Bitti..AnLasana..

Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi?

üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...

Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET

SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..

-αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α

-zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм

нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz....

'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Hem BiLqiLi. TaktInmI KoLuna YakI$acak. Kodunmu Duvara YapI$acak. Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen AmA Yerine QetirmeyeCen. RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN.!'

...Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye...(L)Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan... ---ÖTeSi YaLaN---

Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !!(H)

BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_(H aDi_LeN)

·$3gece(S)YORLMUS oturur BASUCUMDA, YLNIZLIKSA UYUYA kalmış yatağımda, GOZYASLARIM:'(BIR arkdştn ODUNC, aglayıp GERIVERCEGIM...

Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin.......

ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!

Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe

Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile..!

A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!

Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!

Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni
!Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR
DÜŞTÜ GÖZLERİME...! {YOKUM}

SENI TANIDIGIM GÜNE `LANET` OLSUN,SENSIZ YASAMAYIDA ELBET BIRGÜN ÖGRENIRIM "YALANCI SEVDAM"

Ãlëm Øyµñ Ølmµ§ §økâklâ® §âhñë

Kaç Taßut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Kişi Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA ?

SenSiz`dè Dü$ermi$ Takvimden GünLer

DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!

MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2009, 01:07:17 ÖÖ »

Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum.
ÇôZmeye CaLI$ma SakIn…

Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi Ciqarayı..Atarım Kendimi Bir BoşLuqun İçine..Ben Günahkarım Sen Vefasızsın..Sen Acımasızsın:

ßiz KAYSERİNİN Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik.

Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz.

Ne Paranın Delisi Ne Pezevengin Gölqesi Ne Oruspunun ßekçisi Nede İbnenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi Olduk.

ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun

SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim
DinLe Cici Kız DinLe
Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz
SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz
İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz.

GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım.

€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi...

ALem Oyuncu Olmu$
Sokaklar Sahne
Sevdiqim ßir Kız Vardı
Oda OLmu$ Kahbe..

YoLda ßir Serseri GörürSen O Serseriye İyi ßaK BeLki Tanırsın O SerSeri kimDi İyi ßiLirDin öyLeSiye Seven İstikbaLden Ümüt ßekLeyen ßir Efendi Simdi Yıkılmıs Dünyası HayeLleriyLen ßeraßer Artık efendiLik OnDa Ne GezEr SerSeri'mi DiyeCekLeR ßırak desinLer GücenirSem NamerDim Ama Unutma GüLüm ßu SerSeRi Senin Eserin.

Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım.!

Ağladığımı Kimseye Söyleme Anne onLar ßeni KraL ßiliyor Kızdım mı Dünyayı Yıkar ßiliyorlar
ßir Kız İçin ßu Kadar Düştüğümü ßilmiyorLar...

"lKâhpéLiq lKoymâz lBizé lBizim GönuLLérimiz lKâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz lKâhpéCé '':

Bizim KraL Olduğumuz Yerde Kimse
DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET
Olduğumuz Yerde Kimse KraL OlamaZ...

Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!

Nic£ d£LikanLıLar g0rdük kolunda Kız ceßind£ £man£t arkasında sürü.. Raconu kaHpeLik yürüyüşü sahtelik , kaLßi var yüreği y0k...:

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2009, 01:08:59 ÖÖ »

Soytarılar Kral Olmuş.. Fa...şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM

PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

onlar sosyetenın cocukları waroşların pıskopatları onlar takar belıne kalıte kemer bız takarız belımıze 30'luk döner..!!

HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN

her şey BeNDe BaŞLaR BeNDe BiTeR...SeWeN SeWeR SeWMeYen SiKTir oLuP GiDER

AYYAŞA SORMUŞLAR NEDEN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYE...DEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK YOK SATILMIŞ BTÜN SEWGİLER!

GEÇMŞİ SİLDM..GÜNÜMÜ EZDM..GELCKMİ?GEÇMŞTE..GÜNDE..GELECKTE BNM!BN FZLASYLA RAHTMSZDE RAHT OLUN

Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm WinkWinkWink

BN KENDM Bİ ALEMM BU ALEM İÇNDE,BN KENDME BELAYM BİNLRCE BELA İÇNDE,İSTEYN KATLR ALEMİME,İSTEMYN YOL ALIR DEVRAN DÖNR YİNE...

Biz delikanlı adamız
Yalandan Hoşlanmayız
Seversek tam severiz
Sevmezsek kesip atarız
EFESLI dir lakabımız
Her mekanda geçer adımız
Ayın gölgesınde yatarız her gece
destan anlatırız
Bizde hakkı olan sevenleri
Hiç bır zaman satmayız
Hepimiz aynı candanız
Dosta kurban dır canımız
Eger akarsa kanımız orası son durağımız
Her meyhanede masamız
Her alemde şeklimiz
Ve her karakolda ismimiz
W_A_R_D_I_R

esrarı cekmiş gözleri kanlı...selcukta dolanıyor bir delikanlı...kolda üç beş jilet yarası...o da bir kahbenin hatırası

Kral Olmayanlara Taç Taktırdık...İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık

BİZİM OLMADIGIMIZ YERDE SOYTARILAR COŞAR..BİZİM OLMADIGIMIZ YERDE EFELNİR CAKALLAR..WERİLEN HER ARANIN 1 SONU WARDIR.BİZ MEKANA GELİNCE KÖPKLER AYAGA KALKAR

BEN NEZAMAN TAHTAN İNDİMKİ SİZ KRAL OLDUNUZ.MİLLETİN DERDİ BEN OLMUŞUM DEMEKKİ ZAMANINDA ÇOK KOYMUŞUM.....

'yakıSkLSn DdLr'Boyun'Eydm.KarzmSn DdLr'öLym'Ddm.PLyboySn DdLr CewBı KızLRa SöyLttRDm.Ndn Bekrsn Ddlr 'BekarLK SULTNLIK DEDM

ASKINDN KARSILK BEKLEMK SUCMUS ŞU WEFASZ DUNYDA NELR YOKMUS...SENN BNI SEWMYE NIYETN YOKMUS...SNI SEWDGM ICN OZUR DILERM...

Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr Bni Kral biliyr Kızdmmı Dünyayı Ykar Biliyr.Agladıgmı kimsye Söylme Anne Onlr 1 kız İcn Bu Kdar Düsecgmi Bilmiyorlr!...

BİR ZAMANLAR YOKSULLUKTAN BIRAKTIGIMIZ SAKAL SIMDIKI ZENGIN ZUPPELERINE MODA OLMUŞ

BİZ İSYANKAR SOKAKLARDA BÜYÜDÜK GÜLÜM ANLAMAYIZ SENİN GİBİ BALLI EKMEK YEMEKTEN BİZ ON YAŞINDA DÜNYAYA, ONSEKİZ YAŞINDA KASIP KAVURAN AŞKLARA REST CEKTİK ANLAMAYIZ SENİN GİBİ KAYGAN PİSTTE DANS ETMEYİ SATMAYIZ ÜÇ KURUŞ İÇİN BİZE HAKKI OLAN SEVENLERİ EN GÜZEL AŞK YARIM KALAN AŞKTIR..

PAKETİMDEKİ SON SIGARAYLA SİLAHIMDAKİ SON KURŞUNU SENİN İÇİN AYIRDIM SENİ DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN SİGARAYI YAKARIMSENİ UNUTTUĞUM ZAMAN SON KURŞUNU KAFAMA SIKARIM

SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVABINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2009, 01:11:00 ÖÖ »

Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8 ) Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

18 ) GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz..

21) mútluluklâr dêlêrêm yênê âskındâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım.!

23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim .

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2009, 01:14:29 ÖÖ »

Aşk dudaktan çıkan bir kelime değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.

BİZ HER NE KADAR LOŞ IŞIK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTLARINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİRİZ...

ßenım damarlarımda dolasan kımyasal bır etkı sen aşk degılsın guzelım senınkı etkıye tepkı:)

sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

BENİ YAŞATAN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SENNN''''''''''''
BENİ MUTLU EDEN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SEVMENN'''''''''''
BENİ ÖLDÜRECEK BİRŞEY VAR Kİ''''''''''''''TERKEMENN'''''''''''''

Ben bir çocuğum aşka kandırılmış.
Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış.
Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış.
Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış.

BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, ŞEHRIN TUTSAKLARINI SALAYIM KALBIMDEN, BENI YUREKLENDIRECEK BIR SOZ SOYLE, KURSUNU BEYNIME SIKAYIM OYLESINE.

BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA

Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?..Ben hala burada, terk edip gittiğin yerdeyim...

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2009, 02:28:16 ÖÖ »

Alıntı
Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

Tam damardan giriyorlar... Wink Teşekkürler...

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket: damar nickler  msn damar nickler   arabesk nickler  etkileyici damar sözler 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!