Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2009, 12:57:19 ÖÖ » |
|
Eski sürümleri tamamen kaldırın... http://msntr.net/down.asp?id=146&msn_messenger şu adreste hızlı indir butonuna basarak msn 9.0 ı yükleyin. programın boyutu büyük 127 mb . Bildiğim kadarıyla msn yeni sürümünde kullandığınız işletim sisteminin yasal olup olmadığına bakıyor ama bu büyük dosyayı indirirseniz direk kurabilirsiniz. Bildiğiniz başka bir yerdende indirebilirsiniz ama dediğim gibi olur... Bi deneyin bakalım , olmazsa biz burdayız  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 5874
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2009, 04:16:05 ÖS » |
|
verdiyiniz link açilmiyo hata verıyo
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
iman insani insan eder belkide insani sultan eder, imansizlik ise insani en aşaği hayvandan daha hayvan eder..said i nursi
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2009, 05:24:47 ÖS » |
|
Kusura bakmayın , sitenin güvenliği o sayfaya link verilmesini kabul etmiyor... http://msntr.net/down.asp?id=146&msn_messenger Kod içindeki linki kopyalayın ve adres çubuğuna yapıştırın. Sayfa güvenli ama sakıncalı reklamlar çıkabilir  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 08:01:00 ÖS » |
|
sayfa donuyo inmiyo  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
iman insani insan eder belkide insani sultan eder, imansizlik ise insani en aşaği hayvandan daha hayvan eder..said i nursi
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2009, 08:04:30 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2009, 02:09:44 ÖS » |
|
ilginiz için çok tşk ama buda olmadi hata verıyo  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2009, 02:20:36 ÖS » |
|
http://www.softwarepatch.com/windows/winstallxpdownload.htmlbu sayfayı açtıktan sonra biraz bekleyin üste gelen sarı çubuktan sağ tıklayıp dosyayı karşıdan yükle seçeneğini seçin ve yükleyin .... daha sonra msnyi indirmeyi tekrar deneyin ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2009, 02:58:21 ÖS » |
|
yükledim msn yi tekrar kurdum yine olmadi ayni hata kotu nu veriyo olmuyo ya ufff Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 24, 2009, 03:01:06 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | |