Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 10:43:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Mesleklerin Aşk Söylemleri(Meslekler ve Aşk)  (Okunma Sayısı 841 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Ekim 17, 2008, 02:34:06 ÖÖ »

Mesleklerin Aşk Söylemleri(Meslekler ve Aşk)

Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

Moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre...

Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister İnegöl köfte yap beni ister cızbız..

Şoför: stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli.......

Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav: domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Milletvekili: bizim kasabaya yapılacak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaat ettiklerimi yapmaya başladım.....

Doktor :
öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşır sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri: İyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana aşığım ve seviyorum.Bir dahaki konuşmamıza kadar hoşçakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Lunaparkçı: gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım uleeen

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2008, 01:12:44 ÖÖ »

öğretmen nedir acaba?Huh?

Smiley

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2008, 03:42:03 ÖS »

Metamatik öğretmenin aşkıda böyle oluyormuş

Türev tanem bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir Pi kadar sonsuzsun sevgilim.Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor.Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor.Kalem gibi kaşların,trigonometri gibi karışık saçların,tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor.Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma.Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor.Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz.Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi kuralları ile izleyeceğim.
Seninle bir daire olalım.Merkezde ben,etrafımda eşit uzaklıklarda sen.Nereye bakarsam seni göreyim.Üzüntülerimiz teğet,sevinçlerimiz kiriş olsun.Birbirimize o kadar yakın olalım ki,yarıçaplarımızın limiti sıfıra yaklaşsın.
Şu anda y=ax+bx+c parabolünün iki ayrı kolu isekde birgün tepe noktasında buluşacağız.Sana bir sinx eğrisi gibi sürekli "k" sabiti kadar bağlıyım.Hiçbir parantez bizi ayıramaz

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 03:44:26 ÖS »

Türkçe Öğretmenin Aşk Mektubu

Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim. Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de cümleler gibi darmadağınıklığımı bir paragraf hâline getiremez. Sen varsın, ben varım, bir de sevgimiz var bu gecede. Tıpkı giriş, gelişme, sonuç bölümleri düzenle sıralanmış bir metin gibiyiz.

Düzeltme işaretine benzeyen şapkamı alıp ünlem gibi uzayan sokaklara noktamı koymak istiyorum. Fakat ayraçlarla eki ayrılmış özel kelimeler gibi varlığından uzak düşüyorum. Ne zaman parantez gibi kıvrılan saçların aklıma düşse; üç noktalar gibi suskun kalıyor yüreğim. Sensizlik öyle zor ki tırnak içine alınmış kelimeler gibi soyutluyorum kendimi hayattan.
Ben senin lirik şiirler kadar duygusallığını, epik şiirlerdeki kahramanlıkları andıran azmini, pastoral şiirlerdeki tezek kokusunu hissettiren doğallığını sevdim. Bir manzum destan yazdın yüreğimde. Manas’tan uzun sancılar yaşadım ve inan hüznüm, Göç Destanı’ndaki hüznü aratmadı.
Ben adının önüne gelebilecek sıfatları bile kıskandım. İstedim ki sen hep gizli bir özne olarak kal ve sadece ben bileyim varlığını. Sen ve ben derken aramıza giren bağlacı bile suçladım. Bir bağlaç uzaklığı kadar bile olsa senden ayrı kalmak, bana ne acılar verdi; bilemezsin. İsim fiil ekleri mayışırken ben hayalinle sarhoştum. Sıfat fiillerin anasının mezar dikeceğini duyunca burkuldu içim biraz. Düşündüm, bir şiir gibi gelir misin kabrime diye.
Realizmden naturalizme kadar ne akımlar yaşadı bu gönül, ama hiçbirisine böyle tutulup kalmadı. Yarım kafiyeler yarım, zengin kafiyeler fakir, tunç kayifeler bakır olup uyumunu yitirirken biz redifler gibi uyum sağladık birbirimize.
Hayatımın anlam bilgisi, sözcükte yapım, bir tanem, sayı sıfatım. Kaşı karam, gözü karam, ders aram. Çözemediğim testlerdeki telaşım, ninni gibi sıcacık aşım… Sensiz bir dünya yüklemsiz bir cümle gibi yarım.Yazamadığım romanım, söyleşim, anım, damarımdaki kanım…
Düşünüyorum da; cümle ögelerine, sözcükler ek ve köklerine ayrılır; ama biz asla ayrılamayız

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 03:45:51 ÖS »

pekii teşekkürler öğretmenler için ama sınıf öğretmeni yok mu???
Smiley Smiley

Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2009, 04:57:15 ÖS »

ingilizce öğretmeninin aşk mektubu nasıl oluyormuş KILIC (:

Etiket: meslek  aşk   komik  komik söylemler   aşk söylemleri 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!