Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 10:42:35 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Mercek ve Mercek çeşitleri .ppt  (Okunma Sayısı 3316 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ocak 02, 2010, 10:52:27 ÖS »

Mercek ve Mercek Çeşitlerini anlatan slayt dosyası ekte verilmiştir. Mercek ve mercek çeşitlerini anlatan bu dosyayı ekten indirebilirsiniz.

Ekte verilen MErcek ve Mercek Çeşitleri slaytının içeriğinden bazı kısa örnekler aşağıda da belirtilmiştir.

--Kırılma olayı sonucunda ışığı toplamaya ya da dağıtmaya yarayan saydam cisimlere  MERCEK denir.
--Mercek Çeşitleri
--İnce Kenarlı ( Yakınsak) Mercekler
--İnce Kenarlı Merceklerde Özel Işınlar
--İnce Kenarlı Merceklerde Görüntü Özellikleri
--Kalın Kenarlı ( Iraksak ) Mercekler
--Kalın Kenarlı Merceklerde Görüntünün Özellikleri
--Merceklerin Kullanıldığı Yerler

Anahtar Kelimeler: Mercek, mercek çeşitleri, mercek nedir, mercek çeşitleri nelerdir, mercek slaytı, mercek sunusu, mercek, çeşitleri, slayt, .ppt, .pps, mercek yapısı, mercek kullanıldığı yerler, mercek bilgi, mercek hakkında, mercek çeşitleri gösteri, mercek ve mercek çeşitleri, mercek ve mercek çeşitleri .ppt

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Etiket: mercek çeşitleri mercek  çeşitleri  .ppt .pps mercek.ppt mercek slayt 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!