axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ocak 08, 2010, 02:06:21 ÖS » |
|
Devlet memurlarının ödüllendirilmesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 122,123.Maddeleri ile bakanlığımız personelinin aylıkla ödüllendirilmesi de Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Aylıkla Ödüllendirilmesi Hakkında Yönerge hükümlerine uygun olarak yapılmaktadır.
Memurların Ödüllendirilmesi .ppt dosyayı ekte verilmiştir. Dosyayı ekten indiriniz.
Takdirname: Madde 122 – Görevinde olağanüstü gayret ve çalışması ile başarı sağlıyan memurlara merkezde atamaya yetkili amirler,illerde valiler ve kaymakamlar tarafından takdirname verilebilir. Takdirname sicile geçer. . ... .... ..... Not: Arkadaşlar bu slaytlar İlköğretim Müfettişi Şefik BEŞLİ'ye ait olup Muş MEB'in Web sayfasından alınmıştır.
Anahtar Kelimeler: hazırlayıcı eğitim, hazırlayıcı eğitim .ppt, hazırlayıcı eğitim ders notları, ders notu, hazırlayıcı eğtim sınav sorusu, hazırlayıcı eğitim dersi, ilköğretim müfettişi, şefik beşli, ders notları, hazırlayıcı eğitim ders notları, hazırlayıcı eğitim, memurların ödüllendirilmesi, aylıkla ödüllendirme, takdirname, sicile geçen ödüller, Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |