Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 10:40:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: MEB UYDU İNTERNET BAĞLANTI SORUNU  (Okunma Sayısı 2920 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Mayıs 28, 2009, 01:03:03 ÖÖ »

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ TEKNOLOJİ ADINA EN ÖNEMLİ HİZMETLERİNDEN biri olan UYDU İNTERNET BAĞLANTISI İLE köylerde bile internet hizmeti vermeye başlamıştı.
Fakat yaklaşık 1 aydır uydunet bağlantılarında sorun var ve edindiğimiz bilgilere göre tüm uydu internet bağlantısı olan okullarda internete erişim sağlanamamakta.

Eğitim öğretimin son günlerinde yaşanan bu olay köylerde kalan öğretmenleri zor durumda bırakıyor.
Özellikle Doğu Anadolunun Köylerinde ilçe yada merkeze uzaklığı çok olan ve ulaşım sıkıntısı olan köylerde kalan öğretmenler yıl sonu notlarını e-okul sistemine girememekte ve bir çok işlemi gerçekleştirememektedirler.

Altyapı çalışmalarından dolayı sistemlerde hata olduğu görüşleri var uydubağlantısında ama bu hata ne hataymış ki ay'ı buldu.
İnşallah en kısa zman da giderilir de rahat rahat işlemlerimizi görebiliriz.

anahtar kelimeler: uydunet, meb internet, köy okullarında internet, meb bağlantı sorunu,uydunet bağlantı, uydu internet bağlantı, uydu internet, uydunet sorunu,uydunet girebilenler, uydunet giremeyen,uydunet hatası,uydu internet sorunu,köy okullarında internet sorunu, köy okullarında uydunet sorunu, UYDUNET, e-okul giremiyorum, e-okul, meb internet, köy internet
uydu internet meb meb uydu internet meb uydu uydu ile kur internet meb sorunu uydu internet sorunu meb uydu sorunu meb internet sorunu okullardaki uydu internet

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Haziran 07, 2009, 04:54:08 ÖS Gönderen: axeleon » Logged
Yeni Üye
*
Üye No: 10041

« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2009, 10:18:06 ÖÖ »

BU YILI KAPATTIK SANIRIM KÖY OKULLARINDA İNTERNET SORUNU İLE YILI BİTTİ HALA DEĞİŞME YOK...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: UYDUNET  UYDU İNTERNET OKULLARDA İNTERNET SORUNU INTERNETE GIREMIYORUM 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!